Lille Prinsesse

    DATO:30.03.2016 KLOKKEN:10:04 KATEGORI: Graviditet

Hadde ikke bestemt meg for om dette var noe jeg ønsket og skrive om på bloggen eller kun holde på facebook og mellom venner og familie. Men her er jeg, klar for og dele nyheten om at jeg og Nick venter en liten prinsesse i August. Idag er jeg 20 uker på vei.

Det var uken før finals (midten av desember) at vi fant ut at vi skulle ha en liten en. Mamma, svigerforeldre og nære venner har visst siden denne tiden. Vi hadde første ultralyd 25 januar og fikk høre at alt så normalt ut. Ett par uker senere hadde vi en valgfri ultralyd for og sjekke for genetiske feil/avvik og fikk vite at alt igjen så bra ut (denne fikk vi ikke bilder fra). 5 februar bestemte vi oss for og dele nyheten med alle andre.


Første ultralyd. 10+5


For de som kjenner oss (eller meg) så er hundene ungene våres, så slik bestemte vi oss for og fortelle alle det. Søte ikke sant?

 

Ettersom Nick skulle dra på tur i ett par måneder bestemte vi oss for og betale for en tidlig ultralyd for og finne ut kjønnet. Det var da vi fant ut at det var en liten jente. 
14+3 (20 februar)

24 mars hadde vi en "anatomy scan" (norsk???) fant vi ut at alt stod bra til med den lille prinsessen, hun hadde alle fingre og tær, og alt av organer etc så normalt ut. 

Så langt har alt gått veldig bra og over all forventing. Var kjempe trøtt i første trimester men det er stort sett eneste plagene jeg har hatt. Det har vært null kvalme, og veldig få andre type smerter. Har med andre ord vært veldig heldig i dette svangerskapet.

Vi har allerede kjøpt masse rosa ting til den lille prinsessen og gleder oss til og møte hun om 20 uker, 17 august!

For oppdateringer under graviditeten kan du følge meg på instagram via stordalcr.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits