Lokale anbefalinger

    DATO:23.07.2015 KLOKKEN:08:18 KATEGORI: College

Nå har jeg vært student på PLU i 2.5 år, og tenkte derfor og skrive ned mine lokale anbefalinger av diverse ting, i håp om at dette kan hjelpe andre.

Frisør

Jeg har prøvd veldig mange frisører for både klipp og farge. Hos Third Dimension Salon i Puyallup (8.9 miles fra skolen) klippet håret mitt skjevt, Salon Swish i Tacoma hørte ikke etter hvordan jeg ville ha håret mitt og prøvde alltid og få meg til og kjøpe produkter jeg ikke ville ha. Hair Mechanics Junkies som ligger rett ned gaten fra Harstad Hall, er derimot midt i blinken. De har veldig rimelige priser, prøver ikke og overtale deg til ting du ikke vil kjøpe, og gjøre faktisk det du vil med håret. Det er også gåavstand til skolen. Eieren, Deez Dooz(eller Deanne) er nå min faste frisør. Hun er utrolig koselig og grei og hører på hva du virkelig vil.

 

Lappen?

Ønsker du og ta lappen? Jeg har skrevet innlegg om det her(lenke åpnes i nytt vindu). 911 driving school er i Lakewood(4.4 miles fra skolen) besår av folk som har jobbet eller fortsatt jobber i politiet her borte. De er veldig hjelpsomme, og gjør sitt beste for at du skal lykkes. Jeg vet ikke om alt du må er og kun ta teori og oppkjøring, men uansett vil jeg anbefale deg og også ta en practice road test (jeg tok den en time før selve oppkjøringen) slik at du kan få noen siste tips. Ta lappen her borte er allerede billig, og for meg var det verdt og betale for practice road test. Trenger du kjøretimer i tillegg til dette, kan du ta kontakt med de på lakewood911drive@qwestoffice.net

 

Brød

Min mening er at det ikke finnes noe likt som norskt grovbrød eller spleisebrød, med mindre du lager det selv såklart. Alt brød her borte er forferdelig søtt. Det beste brødet jeg har funnet hittil er Franz Willamette Valley Organic Great Seed. Det kan fåes kjøpt på de fleste daglivarebutikker.

On Campus vs Off Campus

Er så mye billigere og bo off campus. Er mange måter du kan spare penger på samtidig som du har mer rom og spiser bedre. Er en no brainer.

 

Pesto

Jeg var pestofrelst i Norge, og letet lenge etter en som minnet meg om den jeg pleide og spise i Norge. Den eneste som ligner, som jeg har funnet selges på Costco. Man må ha medlemsskap for og kunne handle der, men om man skal bo off campus med venner, kan dette være en god ide slik at man kan handle i bulk.Venner

Herre-min-hatt. Ikke bli den tullingen som drar til USA på college, også henger du kun med andre nordmenn. Er noe av det dummeste jeg har sett. Få deg noen venner utenom skolen også gjerne. Opplevelsen du har blir da så mye bedre!

Pizza & F BOMB

Den beste pizzaen her borte kan du få på Farellis. Det ligger en i gåavstand fra skolen. Etter min mening er den i DuPont (fortsatt nærme, men kjøreavstand) mye bedre. Mine favoritter der er Annie's Spicy Sausage Five Star. Drar du på Farellis og er 21+ må du også prøve F Bomb, er en drink som er sykt god! Du er godt brisen før du aner.

Burger

Red Robin ligger i Lakewood, kjøreavstand fra skolen rundt mange butikker. Her har de sinnsykt bra utvalg av burgere, pluss at mange av disse kommer med unlimited fries. Du må også prøve campfire sauce with the fries (norsk???). 

Frozen Yoghurt

Den aller beste froyo får du hos Menchies. Den nærmeste ligger på Tacoma Mall, altså kjøreavstand (eller buss om du velger det). 

Mobil

Jeg tok med meg mobilen fra Norge og benyttet meg av T-mobile unlimited everything for $50 i mnd. De tilbyr noe lignende gjennom t-mobile på walmart for $30. Her får man kun 100 ringeminutter (dette gjelder også om andre ringer deg), og etter de er brukt opp så kan ingen ringe deg og motsatt. Grunnen til at jeg valgte $50 planen gjennom t-mobile er fordi den er prepaid, så jeg betaler hver måned, så med andre ord kan du avbryte/starte den opp når det passer deg. Dermed kan du la vær og betale når du er i Norge, og bare betale når du lander i USA og vips har du mobil igjen. Jeg har skrevet mer om mobil i USA her (åpnes i nytt vindu)

Om du vil ha andre anbefalinger i området, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits