Ikke samme behov

    DATO:30.03.2015 KLOKKEN:07:50 KATEGORI: College

Dessverre har det blitt seg sånn at alt har egentlig blitt ganske normalt her borte for meg. Jeg har en rutine og ting er ikke like spennende for meg og skrive om på den måten det gjerne var den første tiden min her. Jeg har ikke lenger noe behov og skrive om hvordan jeg har skole, lekser og andre type ansvar hver dag. Norsken svikter også mer og mer hver dag. Jeg er sjeldent på Skype, annet enn med mormor eller om noen andre spør...Rett og slett så bruker jeg norsk mindre og mindre som tiden går. Jeg lærer jo Nick selvfølgelig ett ord her og der men det teller ikke. With that being said, om det er noe dere føler jeg skal skrive om, spørsmål dere har etc må dere bare spørre. For meg så har jeg ikke samme behov som før og skrive om ting som er normale for meg etter over 2 år på PLU.

Ja, norsken min er fæl.

2 kommentarer

Hege

13.04.2015 kl.18:19

Hei! Jeg begynner på PLU nå til høsten. Har fått tildelt plass på Tingelstad hall, og skal søke om visum om ikke så lenge. Hvilken meal plan tok du første året du gikk der? Er det lurest å ta A eller B når jeg planlegger å være på campus mesteparten av tiden?

I tillegg lurer jeg litt på dette me Lånekassen; betaler du for begge semestrene med en gang eller skjer det flere ganger i året?

På forhånd, tusen takk for svar :D

Charlotte i USA

28.04.2015 kl.22:27

Hege: Med mindre du er storspiser hadde jeg valgt mealplan B :) Du faar stoette fra lanekassen to ganger i aaret. En gang paa vaaren og en gang om hoesten. Jeg betaler (saa gjoer de flste andre) for ett semester av gangen :) Altsaa du betaler hele summen paa en gang om det gir mening

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits