For en helg

Dette må ha vært helgen fra helvette, unnskyld ordbruken men herregud. Kommer til og gi dere en advarsel nå; ikke scroll ned om du vil miste apetitten din eller om du hater blod.

 

Torsdag's natt måtte jeg på emergency room igjen (samme som i sommer) og jeg tilbragte store deler av natten der. Var helt alene og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Fikk heldigvis medisiner som nå skal hjelpe og var i stand til og kjøre meg selv hjem igjen (ikke 1 mile en gang). Selvom jeg var på medisiner dro jeg ikke på skolen på fredagen fordi jeg måtte slappe av samt at jeg måtte til fastlegen dagen etterpå for og ta mer prøver. Stoppen på butikken utpå dagen for og kjøpe hundeben til hundene slik at de gjerne lot meg være litt mer i fred enn de ellers ville ha gjort, pluss at jeg måtte ha chips og brus siden jeg ikke kunne spise stort annet. Ellers lå jeg bare på sofaen hele fredagen og slappet av og så på kjedelig.
Lørdagen begynte jeg vell med en liten tur på butiken (if it's for free it's for me), før jeg dro hjem igjen for og rydde. Det skjedde ikke.     En eller annen gang mellom 15-17.00 begynte Ranger og spy utrolig mye. Jeg var egentlig ikke bekymret for basert på det han spydde var det ikke noe livstruende og ikke noe som trengte legetilsyn enda. Han spydde flere ganger i timen i ett par timer og til slutt fikk jeg ett tips fra en nabo om hvordan jeg kunne gi han noe og drikke slik at han fikk alt opp på en gang. Det hjalp...... Endelig gikk det 30 min uten spy så brøt helvette løs. Ranger begynte og spy blod. På dette tidspunktet var jeg så freaket ut, jeg visste ikke hvor mobilladeren min var så jeg kunne ikke bruke gpsen for og komme meg til dyrelegen. Så fort jeg hadde vasket opp litt blod og kastet det ut, så kom det mer blod. Herregud stakkar. Lang historie kort: naboen kom bort, og sammen dro vi til dyrelegen etter midnatt, vi dro hjem igjen for så og dra tilbake igjen til dyrelegen (ja vi var der to ganger). Uansett, siste gangen vi var der spydde han enda mer blod. Kan ikke huske sist jeg har grenet så mye. Var glad vi var der når det skjedde, men trodde seriøst han skulle død. Vi fikk tatt røntgen og gitt han 3 sprøyer. Røntgen så heldigvis fint ut, sprøytene hjalp og han har nå ikke spydd på 30 timer. Han har også både drukket vann og spist mat. Så nå får vi håpe det ser bra ut! Hvorfor spydde han? Fordi han hadde svelgt store biter av hundebenet jeg gav han. Herregud.....

 Om du har sendt facebook melding, epost eller lagt igjen en kommentar iløpet av den siste uken og jeg ikke har svart på den så vet du nå hvorfor.

Én kommentar

Vilde

10.11.2014 kl.17:37

Kjempebra innlegg :D

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits