19.08.2014

Hei! Sommeren her i USA går fortsatt utrolig bra. For dere som snart snetter snuten mot USA, Washington og da spesielt USA kan jeg si at været fortsatt er varmt. Med 20 grader 1.30 om natten igår har dere mye bra og se fram til. Fint vært, og mange nye muligheter. Merker at selvom jeg nå ikke har skrevet noe på gud vet hvor lenge, så er det fortsatt minst 40-50 folk inne på bloggen hver dag; tusen takk til dere. Regner med mange researcher informasjon om PLU og studier i utlandet, om noen av dere har spørsmål er det bare og spørre enten i kommentarfeltet eller ved og sende meg en epost på Charlotte.Stordal@gmail.com så skal jeg svare så godt jeg kan. Jeg husker hvor mye jeg satt pris på svar på spørsmål fra folk som allerede var på PLU før jeg kom bort her. Det gjorde starten på college-oppevelsen i USA så sinnsykt mye bedre. Jeg ønsker med andre ord og hjelpe fremtidige studenter så mye som jeg kan.

Ellers har jeg vært sinnsykt opptatt siste tiden med både gode og dårlige nyheter. Charlotte var jo på besøk noe som var sinnsykt bra og koselig, bilder fra det kommer vell når jeg orker og sette meg ned og finne de gode bildene. Other than that så har vi flyttet, kanskje jeg skal ligge bilder ut av det også når vi har pakket ut? Med andre ord, kanskje om ett par uker om man kjenner meg rett. Flyttet inn for litt over to uker siden og har fortsatt ikke pakket ut klærene mine..... Menmen alt til sin tid. Har også fått ny bil, vet ikke om jeg har sagt det? Nissan Titan 2013. Noe som da betyr at vi skal selge Mustangen så om noen på PLU skal kjøpe bil når de kommer bort her er det bare og gi en lyd ved interesse, haha. Har også sluttet i jobben min av diverse grunner, men kunne ikke tatt en bedre avgjørelse.

Vet ikke helt hva annet jeg kan ramse opp som har skjedd. Alt går bra og jeg begynner sakte men sikkert og bli klar for skolen igjen. Skulle ønske sommeren varte lengre enn 3 mnd men er vell snart på tide og få til en rutine i hverdagen igjen.

3 kommentarer

maded

19.08.2014 kl.19:39

misunnelig!!

Stian Haugen

19.08.2014 kl.19:43

Gratulerer med ny bil!
Åh, misunnelig!

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits