23.07.2014

Hei! Er utrolig lenge siden jeg har skrevet noe nå, men er utrolig mye samtidig utrolig lite som har skjedd. For det første så har jeg hatt sinnsykt problemer med macen, av og til ville den slå seg på, andre ganger ikke. Uvisstheten om den fortsatt var dekket av garanti eller ei var også utrolig stor ettersom Apple i Norge sa en ting, og Apple i USA sa en helt annen. Til slutt fikk jeg den fikset, og helt gratis heldigvis. Nå er den tilbake til normalen og jeg klager ikke.

Annet enn det har Nick kommet hjem. Utrolig deilig, koselig og alt det der. Endelig trenger jeg ikke ta hundene ut hver eneste morgen. Ganske greit og ikke være alene lengre heller, eller og måtte komme hjem til en tom leilighet (sett bort fra hundene da selvfølgelig).

Annet enn det har jeg vært på emergency room ikke mindre enn 3 ganger på to døgn. De trodde det var blindtarmen og noe annet og at jeg måtte ha operasjon. Heldigvis var det ikke det, jeg fikk masse medisiner, så nå en uke senere føler jeg meg mye bedre. Var utrolig utmattende og tilbringe to hele netter på sykehus og ikke få søvn for så og prøve og hente seg inn igjen dagen etter. Var en tøff uke, men nå er jeg så og si tilbake til normalen.

Imorgen kommer også Charlotte fra Norge på besøk, så det gleder jeg meg sykt til. Blir greit og forbedre den latterlige norsken jeg har for tiden. Nå er det mindre enn 21 timer så er hun her. Har forsatt mye og gjøre som og vaske badet, lage skilt til flyplassen, vaske nye bilen, kanskje bade hundene osv. Uansett blir to bra uker som jeg gleder meg masse til.  #utveksling #plu

Én kommentar

Kaisa Elise

23.07.2014 kl.10:50

søte hunder :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits