Sponset Video: Bli med til Amsterdam, dag 1

    DATO:24.04.2014 KLOKKEN:18:40 KATEGORI: Blogg

Sponset Video

 

Noe jeg har til felles med fleste parten av dere som sitter og leser bloggen min nå, enten dere er i USA, Norge eller ett annet sted i verden for den saks skyld er at vi alle har en stor lidenskap for reise og nye opplevelser. KLM har nå lansert en liten type miniserie, med dag 1, 2 og 3 hvor de sender to ungdommer til Amsterdam.

Når de har ankommet Amsterdam er alt opp til twitterstrømmen angående hva de skal både gjøre og spise. I del 1 (av 3) møter de sykkelentuasiasten Sven, som snakker om hvor viktig den nerelandske-belgiske oppfinnelsen har vært og fortsett er for han og andre nederlendere. Den har rett og slett blitt endel av kulturen deres. Ifølge Sven, bruker hele 95% av befolkningen i Amsterdam denne sykkelen. Det er også 800.000 mennesker i Amsterdam, men 2 millioner sykler!

Videre blir vi kjent med viktigheten av byen, hvor mye den betyr for så mange. Vi får også ett innblikk i shoppingen i Amsterdam, visste du at Pc Hoofstraat er rangert som den tredje beste shopping gaten i verden? Den ligger i Amsterdam!

Du får også ett innblikk i det største bondemarkedet i Nederland som også ligger i Amsterdam. Produktene her er kun organiske, noe som er utrolig greit og faktisk kunne ha muligheten i en storby til og kjøpe organiske produkter på bondemarkedet. Om du virkelig vil prøve noe spesielt som du ikke finner alle steder, kan du definitivt finne det her! Videre blir vi tatt med inn i en butikk som selger diamanter. Her blir vi fortalt om historien, forskjellige typer diamanter osv.

I slutten av videoen er det den hjemmekjære kulturen som står for tur. Det er ikke og legge skjul på at det definitivt ikke bare er praktisk og bo i Amsterdam, men også utrolig koselig fordi alle sammen virker utrolig koselig. Jeg vet ikke med dere men jeg har hvertfall lyst på en tur til Amsterdam etter og ha sett videoen øverst  i innlegget, hva med dere?

Innlegget er sponset av KLM.

 

2 kommentarer

juliaamyklebust

24.04.2014 kl.19:27

Så fin blogg!

Lotta - komenterer tilbake

24.04.2014 kl.22:16

Kult!

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits