Junior year, part two - schedule

Da har jeg endelig registert meg i klasser for neste semester, noe som er utrolig deilig og tenke på. Enda en mindre ting og tenke på liksom. Neste semester ser timeplanen min slik ut;Mandag, Onsdag og Fredag starter jeg 9.15 med Religion som skolen i USA krever at man skal ha. Som internasjonal student krever de at man skal ha ett RC Religion fag som betyr at det må være i "kristne tradisjoner" og ikke RG som alle nye freshman må ha i tillegg som betyr at det er religioner fra rundt om i verden eller "Global Religious Traditions". I tillegg for og graduate må man også ha minst 40 timer med upper-division courses eller fag som fra nivå 300 og opp. Siden majoren min kun er 32 credits og alle ikke er upper-divison fag så må jeg supplementere de med andre fag. I tillegg skal jeg også ha religion med Samantha eller softball som jeg og Nick kaller hun ettersom hun spiller på skolelaget. Religionfaget vi har valgt (nei, vi endte ikke opp i samme klasse tilfeldig, det var planlagt) er Church Histories Studies noe som i og for seg ikke høres så ille ut, og ryktene skal ha det til at professoren visstnok er veldig snill så da krysser vi fingrene for det. 

For og fullføre kravene for min Political Science major trenger jeg ett valgfritt fag og capstone (type bacheloroppgave). Siden jeg kun trenger ett valgfag har jeg valgt Government and Public Policy med Chaves som jeg også har i år og har hatt før. Hun er kjempegrei og snill noe som var store grunner til at jeg valgte nettop denne klassen. Tenker også jeg har en fordel siden jeg har hatt hun før men også siden jeg har hatt State and Local Government med hun. I tillegg skal også Samantha være her inne (planlagt ja) og det skal bli utrolig koselig. Gleder meg veldig!

TIrsdager og Torsdager begynner jeg kl 8 om morgenen med Gym i nesten to timer. Før du freaker helt ut om du har søkt her; Nei skolen krever ikke gym. Jeg har valgt det ettersom man betaler trossalt for 17 credits på skolen og de andre fagene tilsvarer kun 16 credits så da fant jeg ut det var like greit. I tillegg er det en A/Pass/Fail klasse så det lover jo bra. På toppen av kransekaken er professoren visstnok utrolig grei ifølge ratemyprofessor.com (dere som vurderer og studere i USA bør sjekke den opp når dere velger fag!). Senere på dagen skal jeg ha Conflict and Communication som vil avgjøre om jeg velger og fortsette med Global Studies som minor eller om jeg skifter til en Communications minor.

kun på tirsdager fra 18.00-21.30 skal jeg ha Latino Politics. De som kjenner meg vet at jeg aldri hadde valgt dette uten god grunn, og ha fag om kvelden men denne gangen føler jeg det er veldig nødvengid siden det er så relevant for bachelor oppgaven min. Heldigvis er det kun på tirsdager. 

Så dette er slik timeplanen min ser ut neste semester, og jeg gleder meg kjempemye. Nå gjenstår kun 30 dager til jeg leverer inn siste eksamen for dette semesteret! 

5 kommentarer

Sofie

22.04.2014 kl.20:38

yayay! glede mæ så sykt til å lage min timeplan for neste år!!

theresekristina

22.04.2014 kl.20:42

Spennande! :)

stianrangvaldjonassen

22.04.2014 kl.20:58

jeg kunne tenkt meg å tatt bachelor graden jeg evt kunne tenkt meg å ta i utlandet. men føler det er mye som må stelles i stand for å få det til :P og mistenker at engelsk karakteren min ikke er god nok :P men artig å lese om andre som studerer i utlandet :) ha en flott kveld videre :D

Charlotte i USA

22.04.2014 kl.22:27

stianrangvaldjonassen: Er absolutt ikke så mye som må stelles til. Reiser du gjennom gratis organisasjon som SONOR følger de deg opp hele veien og hjelper deg. De hjelper deg med visum, komme inn på skolen osv. Samt at du slipper TOELF, IELTS, ACT og SAT :) Absolutt ikke så mye arbeid som det virker som

Charlotte i USA

22.04.2014 kl.22:28

Sofie: Skjønner jeg så sykt godt :) Hvor er det du skal?

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits