Professor recommendations and school

Bildet over er slik jeg føler meg nå. Jeg elsker skolen her borte, men jeg har en klasse som er latterlig og som jeg skulle ønske at jeg kunne droppe nå men den gang ei. Den teller for både upper divison credits samt at den teller for majoren min, så jeg må nesten ha den. Men seriøst om du skal studere Political Science ved PLU så gjør det selv en tjeneste og forhør deg rundt med andre her borte hvilke lærere du bør velge og ikke, men også hvilke klasser du bør unngå. Ikke misforstå men, professoren er utrolig grei, men herregud klassen er så latterlig at jeg nesten skammer meg. 

Elsker første klassen jeg hadde idag US Citizenship and Ethnic Relations både fordi temaet er interresant men også fordi professoren er verdens snilleste. Skal du studere Political Science ved PLU så må du ta Chavez, mer forståelsesfull og snill professor skal du lete lenge etter. Du bør også velge Grosvenor om du er Political Science eller Sociology student, ikke la deg skremme om du hører han er streng. Ja, han er veldig streng, og hater at folk er forsen med timen, men han er reasonable (norsk?). Om du ønsker tips på professore du bør unngå som jeg kan hjelpe med kan du sende meg en epost eller sjekke ut ratemyprofessors.com.

Skolen går greit og ligger på B+/A-/A i alle fagene hittil, så krysser fingrene for at det fortsetter slik. Filosofi er det jeg kommer til og slite mest med, fordi jeg ikke har noe erfaring med det dette semesteret. Selvom jeg misliker klassen jeg snart skal ha, så sliter jeg ikke med den; jeg bare liker den rett og slett ikke. Heldigvis er den kun en time hver mandag, onsdag og fredag. Ganske greit med andre ord. 

Men nå burde jeg vell gjerne slutte og procrastinate, og heller gjøre leksene for neste klasse så vi snakkes! Er noen interesert i en video av skolen, både utenfor og inne? Isåfall kan jeg begynne og jobbe med det :) 

3 kommentarer

miinemor

02.04.2014 kl.20:19

Ønsker deg en forsatt fin onsdag <3

Tone M Aune

02.04.2014 kl.20:26

Ja, en video hadde vært morsomt!

Kaisa Elise

03.04.2014 kl.12:59

Alltid kjekt med video :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits