For en dag

Dessverre er Spring Break over for denne gang, skulle ønske jeg bare hadde en dag til. Haha, dere kjenner vell til den følelsen? Bare en dag ekstra hadde gjort det. Jeg var ikke klar til og dra tilbake idag, ettersom jeg sovnet altfor sent og våknet altfor tidlig. Men også fordi jeg ikke hadde lest de 100+ sidene til hver av klassene jeg skulle ha. Om du tror Spring Break faktisk betyr at du har ferie avhenger det alt etter om du gjør det professorene vil du skal gjøre. Jeg for min del har ikke gjort det før nå når jeg sitter på biblioteket og lurer på hvorfor jeg alltid utsetter ting slik som jeg gjør. Jaja, om halvannen time er jeg heldigvis ferdig for dagen, noe som betyr at jeg endelig kan dra hjem og slappe. Er så glad for at jeg ikke begynner før 13.45 om tirsdager og torsdager slik at jeg kan få slappet av etter skolen dagen før og sovet skikkelig og gjort leksene rett før jeg drar på skolen. Noe som dessverre da er ganske kjedelig er at jeg har klasser helt fra 13.45-17.25, med andre ord er det lange dager. Skal planlegge timeplanen min bedre neste semester det er hvertfall sikkert. Trives med tidlige klasser og ikke sene, så håper på en mulighet for å endre det etter sommeren.

Dagens statusoppdatering er med andre ord at det går bra, men det hadde gått bedre om jeg ikke var verdensmester i og utsette ting. Herregud, her sier jeg planlegging er nøkkelen til sukksess for andre men så klarer jeg det ikke selv? Vær så snill jeg ikke er alene om og utsette ting til helt helt sist?
 
#plu #utveksling #usa #sonor 

3 kommentarer

miinemor

31.03.2014 kl.21:03

Håper du får ei super uke <3

Kaisa Elise

01.04.2014 kl.11:39

Ha en fin uke :)

Charlotte i USA

01.04.2014 kl.23:48

Kaisa Elise: Tusen takk :D Du også :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits