Back to reality

Denne uken har vært den beste, mest avslappende men også mest ensomme uken jeg har hatt på lenge. Vi har hatt Spring Break som for mange internasjonale studenter betyr og utforske USA (eller gjerne Sør Amerika) på spennende reiser men som for min del betydde slappe av mest mulig hjemme etter starten jeg hadde på semesteret. Det hadde ikke gått en uke før jeg fikk matforgiftning, så måtte Nick dra før vi ble fortalt, og nå siste var at jeg endte opp på akutten etter og ha fått varm stekeolje på øyet. For en start sier bare jeg. Var derfor utrolig deilig for min del og ha en uke for meg selv, hvor jeg kunne gjøre ting som passet meg og ikke stresse; legge meg når jeg ville, stå opp når jeg ville osv.

Så hva har jeg gjort denne uken? Absolutt ingenting interresant. Jeg har gjort det som passet meg, noe som har vært utrolig deilig og avslappende for både kropp og sjel. Føler meg så sinnsykt uthvilt og "klar" for en ny måned på skolen før det er påskeferie igjen om ikke så altfor lenge.


                                                     Chinook & Ranger

 

Disse to har heldigvis holdt meg opptatt nå som Nick ikke er her, både på godt og vondt. Har vært deilig og hatt noen her med meg liksom, men er jo såklart enkelte morgener jeg ville sove lenge og disse to hadde andre planer for meg. Gleder meg til og få Nick hjem igjen slik at han kan ta de ut om morgenen før han går på jobb, og slik at jeg kan få de ekstra timene på puten som jeg trenger (vi trenger vel alle litt ekstra søvn hele tiden?).

Planene for denne uken som kommer er vell og komme tilbake i skolerutinene mine, organisere meg om hvilke prøver og oppgaver vi har og lignende. I tillegg håper jeg og få laget en ny video for "Charlotte gjør Amerikanske ting". Har fått forslag om Pop Tarts, noen som har andre forslag på typisk amerikanske ting som du er nysgjerrig på? Trenger ikke kun være noe å spise kan også være en sport, noe Amerikanere gjør osv. Kom med forslag så skal jeg se hva jeg får gjort!

Nå er jeg så klar som jeg kan bli for en ny skoleuke imorgen! Blir kjekt og se alle igjen og få litt rutiner på hverdagen igjen, men samtidig er det kjedelig og måtte gi opp "friheten" ved og ikke ha noe å gjøre i det hele tatt :) Håper det står bra til hvor enn du er i verden, her i Washington går det hvertfall veldig bra! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits