SpouseExperience


(Keep in mind at bildet er fra kl 9 om morgenen!)

På torsdagsmorgen (igår) dro jeg bort på Ft. lewis for og møte Rebecca fra Arizona (mannen hennes er 91B i Armyen) slik at vi kunne dra sammen på SpouseExperience i regi av Military.com. Var en sinnsykt bra opplevelse og vi ble kjent med mange andre folk i vår situasjon, og lærte utrolig mye nyttig som er verdt og ta med seg videre om vi evt skulle risikere og måtte PCS. Det var også utrolig mange konkurranser hvor man kunne vinne iPader, smykker, starbucks gavekort, starbucks kopper, gavekort osv, men som vanlig vant ikke jeg noe annet enn mange nye vennskap.

Hadde hvertfall en utrolig grei dag, fikk gratis t skjorte (KISS like you deploy tomorrow) og en pingvin badeball! Alt i alt en grei dag her i Washington.

 

2 kommentarer

June

29.03.2014 kl.11:44

Så gøy! Lurte bare på om du kunne skjekket mailen din? Jeg sendte deg en mail i går :)))

Charlotte i USA

30.03.2014 kl.00:04

juneiamerika: Nå har jeg svart på eposten din :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits