I do me

At noen kan våge å si at de er skuffet over mine avgjørelser, og måten jeg velger å dele ting på - hvilken rett har de til og bestemme over meg og mine avgjørelser? Absolutt ingen. Jeg tar valg jeg føler er riktig for meg, det er jo trossalt mitt liv. Jeg har for lengst gitt opp håpet om å prøve å kunne gjøre alle fornøyde, for det kommer rett og slett aldri til og skje. Men jeg kan "gjøre meg", men andre ord gjøre ting som gjør meg glad og som får meg til å føle meg bra. Ingen andre har noe og si for avgjørelsene jeg tar med mindre det vil ha noe og si for dem.Jeg gjør det jeg vil. Jeg gjør det som passer meg. Jeg driter i andre sine meninger om mitt liv, og mine avgjørelser. Det vil aldri være noen som kan gjøre alle andre rundt dem fornøyde, det vil aldri skje. Jeg er for lengst ferdig med og tilbringe tid med folk som ikke aksepterer meg og mine avgjørelser, jeg er for lengst ferdig med og putte andre sine behov før mine egne, jeg er ferdig med og være noen jeg ikke er for og gjøre andre rundt meg fornøyd, jeg har lært og leve med fortiden men har tatt ett valg om at det er fremtiden som nå gjelder, jeg er ferdig med og leve opp til andre sine standarder, jeg er for lengst ferdig med og la andre prøve å dra meg ned i driten, jeg kommer aldri til og prøve å forklare mine avgjørelser for noen igjen; enten får du akseptere mine avgjørelser og være glad på mine vegne, eller så får du gå og klage til en vegg rett og slett samt at ting kommer aldri til å være perfekt så jeg er for lengst ferdig med å prøve å være perfekt...

 

Til dere som i det hele tatt har sendt meg så lite som en anelse til en negativ kommentar; jeg driter i det. Dette er mitt liv og mine avgjørelser. Det handler ikke om deg, og dine meninger. (ja, pga alt styret og de negative kommentarene har jeg slettet facebook fra mobilen min, for jeg har ikke noe behov for og høre andre sitt dritt rett og slett)

Og til dere som faktisk er glad på mine vegne; Tusen takk. Skulle gjerne gitt hver og en av dere en klem for å være såpass fantastiske mennesker.

Peace out.

(Ja jeg har svart på spm runden men kun halve fjeset mitt kom med, så jeg gjør det på nytt til helgen. Ergo har du andre spørsmål; spør nå! Men hold "drittkommentarer" for deg selv)

3 kommentarer

Tone Lunde

27.03.2014 kl.07:29

Hei Charlotte:-)

Synes du er en tøff ung dame. Det er ikke viktig hva andre tror og mener. Man kan ikke ta avgjørelser for å gjøre andre fornøyd. Det som er viktig er at du har det godt med deg selv:-) Stå på<3

miinemor

27.03.2014 kl.10:20

Kjempebra skrevet! ♥

Kaisa Elise

27.03.2014 kl.12:31

Herlig bilde !

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits