Har du lyst og våkne opp i en annen by?

Sponset video

Har du noengang hatt en drøm hvor du var i Rio de Janeiro? Har du noengang hatt en drøm hvor du var i Tokyo? Miami? Los Angeles? Har du noengang hatt en drøm hvor du var ett helt annet sted enn Norge? Har du opplevd at din 80-talls lignende alarm som du kun bruker for du vet det er den eneste som kommer til og få deg opp, ødelegger drømmen din? Nå er det siste gang du slipper og oppleve det!


Kanskje du kan våkne opp i New York?

Anywake er en ny vekkerklokke som lar deg reise både i drømmene dine, men også i virkeligheten. Vekkerkloken gjør slik at man hver morgen blir vekket av en lyd fra en tilfeldig by, eller annet sted i verden. Når du skrur av alarmen og gjette riktig hvor lyden kommer fra vil du få rabatt på en reise til dette reisemålet med Lufthansa. Hvor fantastisk høres ikke det ut? Tenk da, du kan drømme om å reise til New York og morgenen etter kan du få en rabattkode med Lufthansa til dette reisemålet? Hadde ikke dette vært måten og starte morgenen på istedenfor den fæle alarmen du har nå? Hver morgen blir du vekket av en lyd fra en villkårlig valgt by, eller et annet sted i verden. Ved å skru av alarmen og gjette riktig hvor  lyden kommer fra (by eller annen destinasjon), vil du altså få rabatt på en reise med Lufthansa. Lyden varer i 60 sekunder og tilbyr også andre ledetråder knyttet til den geografiske lokasjonen. Eksempler kan være musikk som er typisk for destinasjonen, severdigheter o.l.


Har du drømt om Chicago?

Hver gang du våkner, og gjetter riktig vinner du altså rabatt på en flyreise. Dersom du klarer å gjette fem destinasjoner eller flere innen 30 april kan du i tillegg bli med i en konkurranse, hvor man kan vinne billetter med Lufthansa Business Class til en av destinasjonene operert med den nye Boeing 747-8i. Til disse destinasjonene flyr Lufthansa med den nye Business Class - med riktige senger.


Appen er helt gratis og kan lastes ned fra www.anywake.com. Konkurransen varer til 30. april 2014.

Se videoen helt nederst for mer informasjon!


og husk; If you snooze- you lose

Sponset av Lufthansa

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits