På akutten

Heihei!

Jeg har ikke skrevet noe i det siste ettersom jeg har vært sinnsykt opptatt med omgangssyken og Nick som har dratt. Nå har jeg i tillegg klart enda en 'utrolig' ting, nemlig og få varm stekeolje på øyet som resulterte i en tur på akutten på søndag. Utrolig nok skypet jeg med Nick da det skjedde, og stakkars mann sitter tusenvis av mil unna og kan ikke gjøre noe. Jeg måtte i full fart på sykehuset ettersom jeg slet utrolig med synet, og alt Nick fant på internett sa; gå til legen og få det sjekket ut. For og illustrere 'mitt lille eventyr' så sier bilder mer enn tusen ord:


Nå går det bedre, jeg har ikke den utrolig brennende smerten i øyet lengre, men synet gjør slik at jeg enda føler meg ganske 'svimmel' og klarer ikke å være i lyse rom over lengre perioder. Regner med det blir en slitsom uke, men håper på at jeg er frisk som en fisk ganske snart.


Dagens øyeoppdatering. Herregud, må le av meg selv og alt jeg får til. Er jo på grensen til latterlig. Kan forresten ikke se hvor ille det faktisk er inne i øyet.... Haha

Vil forresten si tusen takk til dere som er innom bloggen hver dag, uansett om det er mamma, annen familie, personer som skal studere ved PLU eller andre, betyr utrolig mye. Satser på at vi skrives om ikke så altfor lenge.

Hilsen nordmann i USA hvor norsken begynner og svikte.........

#PLU #utveksling
 

Én kommentar

Herregud! Alt du får til Charlotte! God bedring <3

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits