Oppdatering

Heihei!

Nå er det altfor lenge siden jeg har oppdatert, noe jeg rett og slett skammer meg for. Har uansett ikke hatt tid ettersom jeg har vært forferdelig syk og derfor opptatt med og hente meg inn igjen i fagene. I tillegg har nå også Nick dratt og jeg ser ikke han igjen før ett par mnd. I tillegg holder vi på med ett lite "prosjekt", så håper jeg kan fortelle dere om det snart. Er definitivt ett nytt kapittel i livet vårt (nei, er ikke gravid!!).
Senere idag skal jeg dra med en venninne av meg og fikse helseforsikringen min ettersom det har vært litt krøll med den. Forhåpentligvis ordner det seg også.

Semesteret er i full gang og jeg er allerede sinnsykt stresset ettersom jeg har vært syk og opptatt med at Nick har dratt. I tillegg har Brandon dratt samt ene naboen jeg alltid går til om det skulle være noe. Fy til det Amerikanske militæret. Hundene har det bra og lever enda. Var til vetrinæren med Ranger for ikke lenge siden slik at han kunne få sin nest siste vaksine mot en eller annen flåttsykdom.Har også vært Valentinsdagen siden sist, og jammen meg hadde jeg vært snill jente i år!


Satser på mer kvalitetsoppdatering senere i uken. Kanskje jeg til og med må få til enda en videoblogg? Går hvertfall bra her borte, håper det går bra hjemme også!

 

3 kommentarer

Kine M. Karlsen

24.02.2014 kl.22:14

så fin blogg du har :)

Celine

24.02.2014 kl.22:50

Hei! Har et lite spørsmål: hvis du ser bort i fra kjæresten din, hva er best av å bo på campus og leie en leilighet? Jeg er nemlig veldig usikker på hva jeg vil, og siden du bor i leilighet ville det vært supert med en kommentar fra deg :)

Charlotte i USA

25.02.2014 kl.03:28

Celine: Jeg bodde på campus første semester og i leilighet nå. Jeg liker leilighet best ettersom det koster omtrent halvparten sammenlignet med og bo på campus. I tillegg er det sykt mye mer frihet. Når du bor såpass langt unna (egentlig ikke så langt) som jeg gjør fra skolen blir du gjerne ikke like involvert i hva som skjer på skolen og det er gjerne mange muligheter du får vite om. Men når det er sagt finnes det leilighet/hus mye nærmere campus også. Er fordeler og ulemper med begge, håper dette hjalp litt :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits