30.12.2013

Heihei!

Da var det på tide og gi lyd fra meg igjen. Nå har jeg hatt en deilig og veldig etterlengtet ferie, som dessverre ender på torsdag da jeg starter på skolen igjen. PLU har noe som heter J-term, det vil si at om man var fulltidsstudent semesteret før (Fall 2013 for min del) så får man ta en klasse gratis. Klassen jeg har valgt dette "semesteret" eller måneden er State and Local Government noe som vil telle for majoren min. Jeg har også en av favoritt professorene mine så jeg gleder meg veldig, og har troen på at det blir en bra måned.

Ellers var det ikke snakk om noe tv-kjendis status på meg. Arrangementet i regi av WWE som vi var på varte totalt 4 timer (om ikke mer), og var klippet om til 40 minutter på TV hvor de ikke hadde med favorittsangen min av Daughtry(skuff) eller kvinne-boksingen. Var så dårlig laget, og så lite de fikk med at jeg la meg ned på gulvet og lo. Ja, det var faktisk så latterlig dårlig. 


Denne sangen opptrådte de med live, i tillegg til at bilder av militærpersonell både i og utenfor USA var på storskjerm. Gråt jo som en liten unge.....

Denne juleferien har jeg ikke gjor annet enn og bake masse julekaker (både norske, amerikanske og mexicanske) og slappet av. Har vært så utrolig deilig og bare kunne slappet av og gjort så lite som mulig. I tillegg har jeg endelig fått pakke(r) fra Norge, da både av venninnen min Charlotte, men også av Mamma. Du vet du er norsk når du sparer på melkesjokolade papiret fordi du skal sleike ut sjokoladesmulene - ja, det er faktisk mulig!

Livet er fortsatt veldig bra her borte i statene! Jeg gleder meg faktisk til og komme igang med skolen igjen nå :-)


 

3 kommentarer

Kaisa Elise

30.12.2013 kl.13:13

Spennende :)

30.12.2013 kl.17:17

Hei :) lurte bare på hvor mye det koster å gå på college i USA? Får man støtte i fra lånekassen i norge eller må man betale alt selv?

Charlotte i USA

31.12.2013 kl.04:03

Anonym: Jeg får 114K ca i støtte av lånekassen per semester. Skoleavgiften er på ca 10200$ (Etter 7000$ stipend) og så kommer bolig og mat utenom :) Håper det hjalp litt :) Jeg klarer meg fint på det jeg får fra Lånekassen. Om du velger og studere i USA kan du også få deg en on-campus jobb og jobbe opp til 40 timer i uken (eller 20, husker ikke helt!) :) Du har også muligheten for og ta paid internship med inntil 40t i uken :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits