Ferdig med eksamen?...nesten

Hei!

Nå begynner det og bli lenge siden sist og grunnen er såpass enkel som at jeg har hatt eksamen. Klokken er nå 00.32 (lokal tid) og jeg sitter enda oppe og jobber med en siste eksamen som skal være inne innen kl 14.00 imorgen (23.00 norsk tid). Er jo egentlig ferdig, men såpass perfeksjonist som jeg er så kommer jeg nok til og sitte oppe til jeg leverer den ettersom jeg har angst for og forsove meg, og dermed ikke får levert den inn. Høres sikkert helt latterlig ut, og grunnen til at jeg nok er såpass paranoid er på grunn av at jeg de to siste ukene har levd på kaffein og energidrikker. Og for de som ikke kjenner meg; jeg liker verken kaffe eller energidrikker - er utrolig hva eksamensnerver kan gjøre med en.

Uansett så er det det jeg har holdt på med den siste tiden. Fra og med kl 14 imorgen amerikansk tid har jeg altså juleferie til 2 januar, noe som kommer til og bli så utrolig deilig. Skal kun slappe av og spise masse mat - i tillegg til at jeg må kjøpe julegave til Nick... HJELP!?!?! Tenker og skrive en oppdatering om hvordan første året på PLU har vært om det er av interesse for noen? Har i hvertfall vært ett utrolig bra, men samtidig stressende og merkelig år.

 
Dette er for og illustrere hvordan de siste to ukene har vært, men imorgen er det heldigvis over!

Ellers har jeg også vært på DAUGHTRY-konsert, hvor jeg ikke ante noe om at de skulle være der en gang. I bunn og grunn dro jeg med Brandon og Nick fordi jeg trengte så sårt en pause fra alt eksamensstyret, men har ikke ord for og beskrive det engang. Herregud, døde nesten så blogger om det imorgen eller en annen dag når jeg har fått litt søvn. Men for og illustrere hva jeg fikk se her har dere noen klipp
 
Begynte og grine når de begynte og synge denne sangen, ettersom arrangementet var for militæret her borte (Tribute to the troops). Fikk jo kamera opp i fjeset, og fant ut i ettertid at de filmet til en julespesial som kommer på tv 28 desember på NBC (for dere som er i USA). Bare vent, blir jo snart kjendis jo (tuller......) For mer info klikk her.#utveksling #PLU

Én kommentar

Kristine

19.12.2013 kl.14:04

Ja, skriv om det første året ditt!

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits