Thanksgiving, Black Friday, Finals - bildedryss

Heihei!

Siden sist har det skjedd litt av hvert. Jeg har hatt thanksgiving break, feiret thanksgiving, opplevd black friday og endelig er jeg snart ferdig med sophomore year (kun eksamener igjen). 16 og 19 desember har jeg mine siste eksamener for dette skoleåret.

Fra den 26 november - 1 desember hadde jeg thanksgiving break noe som var utrolig deilig før finals (eksamens)-perioden. Thanksgiving i år var torsdag 28 november og dette er en dag amerikanere feirer for og vise hvor takknemmelig de er. Jeg hadde tradisjonell thanksgiving-mat som bestod av fritert kalkun og vanlig kalkun samt utallige paier som jeg ikke en gang kan huske navnet på. I thanksgiving ferien kom også broren til Brandon opp på besøk og var så det var utrolig koselig og få hilst på han. Fredag 29 november var black friday noe som kan sammenlignes med nattåpent i Norge bare 100 ganger mer ekstremt. Her går amerikanerne ut om natten til fredag (dagen etter thanksgiving) for og benytte seg av ekstreme salg. Selv var jeg bare med Nick, Brandon og Alex (broen til Brandon), noe som i og for seg også var veldig interresant ettersom jeg fikk se mange interessante mennesker.
Resten av helgen ble brukt til og slappe av, dra til seattle, og andre forskjellige roadtrips. Hadde en utrolig deilig og etterlenget ferie med andre ord.


Fritert kalkunVanlig kalkun med SYKTgod stuffing


Tallerken med mat. Vet det ser helt fælt ut med stuffingen (Ja, det som ser ut som hundespy) men det var utrolig godt!


Vi kjørte også med mat til han her hjemløse personen.

 


Meg og valpen min :-)


Brandon, Alex, Nick og meg.


Vi var også og spiste på en koreansk restaurant hvor man griller maten selv på bordet. Utrolig godt, og kan absolutt anbefales!


Vi var også i Seattle en (eller to) av dagene. I Seattle har de det sykeste pariserhjulet rett med vannet som absolutt kan anbefales om man ikke har høydeskrekk.


Meg og Nick når vi var på JBLM og fikk se hvor Brandon jobbet. Synes det er sykt kult jeg og få se helikopterne og slikt som de jobber med i militæret her borte. Fikk dessverre ikke lov og ta bilde når vi var inne.


På lørdag var vi også på America's car museum i downtown Tacoma. Jeg som ikke er bilentusiast i det hele tatt kjedet meg voldsomt. Men de tre andre var heller ikke noe imponert, så jeg fikk beskjed om at de heller burde dratt til en annen av disse museumene om man liker biler og ikke den i downtown Tacoma.
 

7 kommentarer

theresekristina

03.12.2013 kl.12:53

Så kjekt :D

Kaisa Elise

03.12.2013 kl.13:30

Thanksgiving virker så kjekt :D

Andrea

03.12.2013 kl.18:17

Har skolen noen form for thanksgiving alternativ for de som ikke har en plass å reise til i ferien?

Charlotte i USA

03.12.2013 kl.22:12

Andrea: ja :-) mange av de internasjonale studentene får dra til presidentens (av skolen) hus og spise thanksgiving middag og tilbringe dagen der :-) blir arrangert av iss på skolen!

Celine

15.12.2013 kl.12:17

Hei!

Jeg har tenkt til å studere i USA etter videregående, men vet ikke helt hvor jeg vil dra. Anbefaler du å gå gjennom SONOR? Jeg har lyst til å ta master i law, og den eneste skolen, som SONOR samarbeider med, som tilbyr dette er Pace University i NY. Er litt usikker på skolen, og tenker det kanskje er best å ikke gå gjennom SONOR? Da kan jeg jo søke på hvilken som helst annen skole. I og med at du har erfaringer med SONOR og NY, setter jeg veldig pris på svar :)

Charlotte i USA

19.12.2013 kl.10:05

Celine: For meg funket det veldig bra og dra gjennom SONOR. Noe som kan være lurt og ta opp med SONOR er hvordan law studiet fungerer her borte. Fra det jeg vet er det lurt og ta en bachelor med mange varierende fag for så og ta LSAT og søke seg inn på law school, det kan evt være ett alternativ (avhenger da av hva du vil)? Personlig liker jeg ikke New York i det hele tatt, men alt jeg baserer mine erfaringer på da er 5 dager jeg tilbragte i New York City hvor jeg syntes det var altfor mange folk og altfor skittent. Har også hørt at det er veldig dyrt og bo der, så hadde heller valgt ett annet sted da om jeg var deg ettersom pengene fra lånekassen strekker mye lengre :) Håper det hjalp!

Celine

19.12.2013 kl.21:55

Tusen takk for svar! :) jeg skal på veiledningstime med SONOR litt senere, så da får jeg vel svar på mine spørsmål da :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits