Timeplan for januar og neste semester

Idag er det nøyaktig en måned til jeg er ferdig med siste eksamen for sophomore year. Igår registrerte jeg meg for klasser for j-term og vårsemesteret for junior-year. Har på følelsen det blir veldig mye jobb, men også utrolig spennende semester.

Om man er fulltidsstudent ved PLU får man ett "gratis" fag i januar og faget jeg skal i januar er:

POLS 354 - State and Local Government (her har jeg samme professor i American Government som jeg tar dette semesteret)
 

Dette er timeplanen fra februar til marsPå Mandag-Onsdag-Fredag har jeg altså 3 forskjellige fag. Fagene jeg har er

RELI 221 - Medevial Christianity - dette er ett av mange fag jeg kan velge som fullfører kravet om religionsklasse man må ha om man velger og studerer ved PLU. Har også hørt mye bra om professoren så håper på det beste.
POLS 353 - US Citizenship & Ethnicity - dette må nok være faget jeg er mest giret på. Mye pga jeg har samme professor i år, men for American Government (dette fullfører også ett av kravene for majoren min)
POLS 322 - Scandinavia and World Issues - dette tar jeg som 1 av 4 valgfrie fag som går under majoren min. Regner med det blir en easy A.

Slik som det ser ut nå har jeg kun ett fag Tirsdag-Torsdag

POLS 325 - Political Thought - For de som er Political Science major så må man ha dette faget. Har ikke så mye peiling på hva faget handler om men regner med det blir bra siden jeg hadde samme professor sist semester for en annen Political Science klasse. 

#utveksling #PLU #USA 

5 kommentarer

Så mange spennende fag!

Kaisa Elise

19.11.2013 kl.23:02

Så kjekt :D virker spennende :)

kriss91

19.11.2013 kl.23:13

Så utrolig spennende å følge med :D

Andrea

21.11.2013 kl.21:16

Jeg skjønner ikke, er du ferdig med året nå etter jul? Når var det du startet på college, spring semester? Er det ikke mest vanlig å starte på fall semester?

Charlotte i USA

21.11.2013 kl.21:34

Andrea: jo er mest vanlig. Jeg er ferdig med sophomore year da og begynner på junior year etter jul :) jeg startet i februar :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits