La meg komme igjennom dette semesteret

Jeg er så klar for og være ferdig med dette semesteret og starte på junior year. Vi har vel alle en gang hatt en lærer man ikke kommer overrens med og som er null hjelp og få i? Jepp, det har jeg i år. Ikke bare for en klasse, men for to. Er noe av det verste jeg har vært med på. Her snakker vi type prøver som 7 definisjoner med eksempel og hvorfor det er viktig i henhold til en viss sak, 2 short answers (som skal være minst en side) og 2 essays (minst 1.5 side). Svarer man på alt og ikke har konkrete eksempler og husker hvor man har de eksemplene fra og når, ja da sliter man og trenger ikke forvente at man består. Og nei, man har heller ikke skrevet noe feil. Er det fæleste jeg har vært med på. Er så klar for jul nå at ord ikke strekker til for og kunne beskrive det nok.

Ellers går ting greit, både på skolen og utenfor skolen. Sliter litt med kropp og sjel etter og ha vært i bilulykke på halloween men det går seg nok til det også etterhvert. Skal prøve og bli flinkere til og blogge. Ser det er folk innom hver dag, så hadde vært greit med tilbakemelding på hva dere vil lese om. 

#utveksling #PLU 

4 kommentarer

Amalie

05.11.2013 kl.20:54

Vet akkurat hva du føler.. Håper til blir bedre for deg:)

Andrea

06.11.2013 kl.17:08

Bilulykke? Fortell om det!

Også elsker vi (jeg) innlegg om campus, skolehverdagen og hva du finner på i fritiden, bare fordi dine muigheter er så annerledes en her i Norge.

Charlotte i USA

07.11.2013 kl.00:39

Andrea: Tusen takk for tips! Skal definitivt få til noe slikt :)

Aina i USA

09.11.2013 kl.16:15

Høres ikke bra ut :(

Stå på!!

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits