Svar på spørsmål fra Andrea

    DATO:04.10.2013 KLOKKEN:18:52 KATEGORI: Spørsmål

Sist semester bodde jeg på campus. Jeg bodde da i Pflueger Hall som etter min mening er en av de fineste hallene man kan bo i. Her bodde jeg sammen med romkamerat. PLU gjorde en super innsats med og plassere meg med en romkamerat jeg kom veldig godt overrens med. Anbefaler alle som skal til USA på college og bo på campus hvertfall første semester. Ved PLU MÅ man bo på campus inntil man fyller 20, eller til man når junior standing. Du kan lese mer om de ulike residence halls her. Dette semesteret bor jeg ikke på campus, noe som jeg synes er utrolig deilig. Er mye mer frihet nå liksom, noe som er utrolig deilig siden jeg fyller 21 senere denne mnd. Men som sagt, uansett hvor gammel du er anbefaler jeg deg og hvertfall bo på campus første semester!Meg, Kindra og Julie (romkamerat).


Utenfor PLU, dagen etter jeg og Linn Chloe kom her.


Sengen min på campus.


Rommet vårt


Enda ett bilde


Samlingsrom for etasjen vår


Kjøkken i etasjen vår

Er utrolig koselig og bo på campus. Man er nærmere alt og alle på den måten. I tillegg bor flesteparten av PLU's studenter på campus noe som er utrolig greit. Ved og bo på campus holder du nærmere kontakt med alle, mens bor du off campus mister du gjerne litt den kontakten med folk, men samtidig føler jeg at jeg har mer frihet samt privatliv ved og bo off campus.

Når det gjelder foreninger og klubber er jeg ikke med i noen akkurat nå. Men jeg tenker meg og finne meg noen jeg virkelig er interresert i som jeg kan bli med i dette semesteret. Så kan evt skrive ett innlegg om det senere. Når det er sagt, så tilbyr PLU utallige forskjellige klubber så det finnes nok noe for enhver smak. I tillegg ved hver semester start har de en "club fair" ting hvor man kan gå ett sted på campus hvor alle klubbene er representert. Da kan man snakke med folk som er med i klubben, finne ut hvordan man kan bli involvert osv. Utrolig greit siden det er første tiden man er på campus! Du kan lese mer om klubbene på PLU her.

Når det gjelder nordmenn på PLU utgjør vi størst prosentdel av internasjonale studenter. Jeg personlig prøver unngå henge med bare nordmenn, noe som går utmerket. Jeg har ingen jeg direkte henger med men jeg snakker gjerne med nordmenn stortsett hver dag i uken i klassene mine osv. Jeg har nordmenn i alle klassene mine i år (noe som ikke er normalt!). Men jeg snakker kun med nordmenn i 2 av klassene mine liksom. Jeg vil ikke gjøre den feilen liksom og få lite utbytte av årene mine her ved og kun være med nordmenn. Min filosofi er at man får mye mer utbytte av årene sine ved og unngå og gå i den fellen og henge med bare nordmenn. :) Men er nordmenn som ja, jeg har fått inntrykk av at kun henger med hverandre! Men er det noe du bekymrer deg for, er det lett og unngå!

Er 38 minutter fra PLU til Seattle. Tar vell ca. 1-1 1/2 time med buss.

 


Norge, Danmark, Danmark, Norge i Seattle på ISS tur!

Håper dette hjalp litt :-) Hyl ut om det skulle være noe mer!

#utveksling #PLU

5 kommentarer

lillebenedikte

04.10.2013 kl.21:20

Så helig! Hadde vært en stor opplevelse!

Andrea

04.10.2013 kl.21:36

Takk! Perfekt :D Kommer sikkert med flere spørsmål etter hvert, svarer du f.eks. på mail?

Charlotte i USA

04.10.2013 kl.23:53

Andrea: Det gjør jeg så absolutt :) Eposten min er Charlotte.Stordal@gmail.com. Du kan også sende meg en melding på facebook.com/charlotterstordal :)

Kaisa Elise

05.10.2013 kl.13:03

Kjekt og lese :)

Amalie

05.10.2013 kl.19:32

Misunner motet ditt, ser så gøy ut å studere i utlandet!

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits