Washington State Fair

Igår må ha vært en av de beste dagene på lenge. Vi (jeg og Nick) stod opp tidlig for og gjøre oss klar til Washington State fair. Vi dro sammen med Bryan, Erin, Jayden og en annen. Tilbragte hele dagen på "the fair" før jeg og Nick dro ut for og spise sammen på Black Angus. For de som ikke vet hva "the fair" er så er det type tivoli med mye annet gøy. Er ett stort område med karuseller, boder med mat, boder hvor man kan vinne ting, stall med hester og hunder, bygning hvor folk selgte alt mulig og mye mer. Hadde en super dag. Aldri før har jeg sett mer merkelig mat som feks fritert smør og merkelige folk på ett sted. Minne for livet var det nok uansett! 

             

#utveksling #PLU
 

6 kommentarer

Sandra Seville

23.09.2013 kl.00:20

utveksling virker bra!

Kaisa Elise

23.09.2013 kl.08:57

fine bilder :) karusellen så kjempe kjekk ut!

Andrea

28.09.2013 kl.13:33

Hei! Jeg går nå på 3VGS og vil til college i USA neste år. Vurderer å søke gjennom SONOR, og PLU er et av mine alternativ. Kan du skrive et innlegg om hvordan du bor? Bor du på campus? Hvordan er det? Har du en roomate? Er du medlem av noen foreninger? Isåfall hvilke? Og er det mange normenn der, og er det slik at de norske på en måte samler seg litt og henger mye med hverandre? Ooog hvor langt er det fra uni til sentrum av Seattle?

Håper du kan skrive et innlegg om dette.

Charlotte i USA

30.09.2013 kl.02:57

Andrea: Det skal jeg nok få tid til :) Har kun en skoletime på onsdagen så skal prøve og få det publisert da! :)

Andrea

03.10.2013 kl.22:14

Haha, nå må jeg mase :) Er veldig interssert i det innlegget.

Charlotte i USA

04.10.2013 kl.18:55

Andrea: Sånn, nå er de ENDELIG publisert :D Håper det hjalp litt! Om det er noe annet er det bare og spørre :D

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits