Første skoleuke overstått

Washington tid: 08.43
Norsk tid: 17.43

Ord kan ikke beskrive hvor deilig det var og være ferdig 13.30 på fredagen. Jeg har ikke noe problem med og gå på skolen, jeg liker meg så utrolig godt dette semesteret. Men det var tøft og gå fra totalt sommerferie modus til og skulle dra på skolen hver dag kl. 7 for og gjøre lekser før timene begynte. Mandag, onsdag, fredag begynner jeg 08.00 og tirsdag og torsdag begynner jeg 09.55. Ellers så går det utrolig greit på skolen. Fagene virker veldig interresante og professorene er også veldig motiverende, ingenting og klage på der nei.

Nå har en ny skoleuke og jeg føler jeg har kommet inn i en god rutine med lekser osv noe som er utrolig greit. Satser bare på at det blir værende slik for dette semesteret skal jeg ikke ha noen standpunktkarakterer lavere enn B+. Hallo, får jo billigere forsikring om GPAen er over 3.0 (som tilsvarer B). Om det er noe dere vil lese om når det gjelder livet som norsk student på college i USA er det bare og gi beskjed så skal jeg prøve og få det gjort. Ellers oppdaterer jeg som sagt instagram mye oftere enn bloggen. Jeg heter stordal på instagram (snikreklame). #utveksling #PLU #norskstudentiUSA

2 kommentarer

Marianne

18.09.2013 kl.19:08

Heisann :)

Fin blogg du har!

Gjerne lag eit innlegg om korleis det er å vere norsk student på college i USA. Eg går siste året på vgs og vurderer sterkt å studere 3 år i USA når eg har fullført! :)

Charlotte i USA

30.09.2013 kl.02:57

Marianne: Hei :D Holder på med ett slikt innlegg nå så regner med at om du sjekker på tirsdag skal det nok være ferdig :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits