Første skoledag overstått i USA

Hei!

Igår var altså første skoledag. Siden timene ikke startet før 11.15 betydde dette at jeg kun hadde en klasse; American Government fra 12.30 til 13.35 og ingen Writing.. Vi var ferdig mye tidligere enn dette siden vi kun hadde en type introduksjonsdag til hva faget skulle handle om og hva vi kunne forvente oss utav det. Læreren, professor Chave virket utrolig hyggelig så tror dette skal bli ett spennende fag. Har allerede fått "lekser" til onsdag (imorgen) hvor vi skal finne en pose med ting som representerer oss. Tingene skal være hjemmefra, jeg er i USA, lever på en koffert.....Ser du problemet eller? Får vell heller bare printe ut masse bilder fra google eller lignende og gjøre det beste utav situasjonen. Idag hadde jeg første dag med International Relations. Dette faget går fra 9.55-11.40 og det er Dr. Shah som er lærer her. Hun virker hakket strengere enn Chavez men det kan ha noe med at International Relations er et "upper division course" eller "300- level course" noe som betyr at det er av det vanskeligere eller mer utfordrende slaget. Her er fag rangert fra 100 til 499 alt etter vanskelighetsgrad. American Government er 151 mens International Relations er 331. Nå sitter jeg og venter på dages siste time som er Global Perspectives som varer fra 13.45-15.30. Her har jeg Dr. Shaw fra forrige time (International Relations) og Dr. Klein. (ja, du er ikke den eneste som synes navnet er litt morsomt). Har 6 bøker i den klassen så blir veldig interresant og se hvordan det går. Krysser både fingre og tær for at ved slutten av semesteret er jeg rene lesehesten.

Alt går bra borte i statene, både på skolen og utenfor skolen. Har også fått mange eposter og (spesielt) facebook meldinger fra folk som lurer på det og studere i USA og jeg oppfordrer dere alle til og sende meg en melding om dere vil så skal jeg svare så godt jeg kan. Om jeg ikke har svaret på ditt spørsmål kan jeg henvise deg til noen som gjerne kan svare på det.

Bildeløst innlegg. Tenkte bare og gi ett lite livstegn fra meg så snakkes vi kanskje imorgen etter Writing klassen min. Håper alt står bra til hjemme. Jeg savner dere alle kjempemye. 

#utveksling 

Én kommentar

Kaisa Elise

10.09.2013 kl.23:28

så kjekt :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits