Everything comes to an end -> back in Norway

    DATO:28.05.2013 KLOKKEN:18:58 KATEGORI: College

Da er jeg ENDELIG ferdig med første semester ved PLU og jeg har 2.5 år igjen og se fram til. Akkurat nå befinner jeg meg i sofaen hjemme i Norge.

Den siste uken før jeg hadde mine eksamener eller finals som det het er kjent som "dead-week". Biblioteket på skolen var til og med åpent 24/7. Egentlig var ikke jeg så altfor stresset ettersom jeg kun hadde eksamen i to fag, det siste hadde jeg kun en skriftlig oppgave som jeg følte meg ganske sikker på. I tillegg var det kun ene eksamenen jeg følte at jeg trengte og øve sånn sinnsykt masse til. Nå er det uansett over, alle finals er levert inn samt den siste oppgaven. Nå gjenstår det bare og se hva som blir de endelige karakterene i de forskjellige fagene. Vær så snill og kryss fingrene for meg og antropologi! (edit: fikk akkurat karakteren, TAKK JESUS, GUD og alle de høyere makter!!!!!)

De siste to ukene har med andre ord kun gått med på og lese til eksamen og skrevet oppgaver.

17mai og helgen etter derimot ble tilbragt med Nick og Brandon. 17 mai morgenen hadde skolen en feiring av den norske nasjonaldagen hvor jeg og Julie sang den norske nasjonalsangen foran alle sammen imens Kari og Kendall sang den Amerikanske. Resten av dagen gikk til skole og lesing. Etter Brandon og Nick var ferdig på jobb om fredag den 17 mai dro vi til Ballard i Seattle for og se på 17 mai paraden som var der. Var utrolig koselig, men allikevell ikke det samme som hjemme.


Meg, Kindra og Julie på 17 mai feiringen på skolen!


Jeg og Julie bestemte oss for og synge norske sanger for full hals i kafeteriaen på skolen.


Jeg og Nick ved 17 mai paraden.


Nick og Brandon ved 17 mai paraden.


PLU har sin egen greie i toget.


Hipp hipp hurra!


Dagene før jeg dro fra USA ble tilbragt med venner og Nick. Har vært utrolig emosjonelt og si hade til alle sammen, men everything goods come to an end.


Litt av tingene jeg pakket med meg etter ett semester ved PLU!


Den følelsen når man må si hade til romkameraten sin. Heldigvis flytter vi inn sammen neste år! I egen leilighet og ikke hus :)


Laget lefser til Nick og Brandon

 


Den følelsen når man må si hade til kjæresten man ikke kommer til og se på 3 mnd... 

Nå sitter jeg i hvertfall trygt plassert i sofaen min i Norge og prøver og ikke sovne. Sov ikke i det hele tatt på flyturen noe som er forferdelig synd. Hater Icelandair og skal ikke fly med de neste gang. Tristeste og fæleste flyselskapet noen sinne. Har brukt dagen idag på og holde meg våken ved og ta en tur på kjøpesenteret og bli skremt av de norske prisene. Tok også en tur innom jobben og fikk snakket litt med sjefen der noe som var veldig greit. Satser på og komme med ett mer meningsfylt innlegg om ett par dager. Enn for nå: Vi snakkes!

2 kommentarer

Kaisa Elise

28.05.2013 kl.19:12

mange fine bilder :)

Marte N

28.05.2013 kl.21:37

Velkommen tilbake til Norge! Glad for å se at du har hatt det fint der borte :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits