Snakkes om 15 dager Norge

    DATO:13.05.2013 KLOKKEN:19:58 KATEGORI: College

Da er den fryktede "deadweek" her. Biblioteket er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uken ettersom dette er uken før finals (type eksamen i fag). Jeg er heldig og kun har to finals og to innleveringer igjen. Den ene må jeg snart begynne på, den andre er jeg så og si ferdig. Føler meg greit forberedt til den ene finalen, den andre blir jeg nok klar for. 23 mai er jeg ferdig med første semester på PLU og flytter ut herfra og inn til Nick før jeg drar hjem til Norge tirsdagen etter.

Denne uken skal det leses og pugges og alt som hører med. Blir nok noen sene netter og tidlige morgener, men slik for nå det være. Betaler jeg såpass mye som jeg gjør for og gå her får litt av motivasjonen være at gode karakterer det skal jeg ha. Koste hva det koste vil. Jo mer jeg får lest og jobbet denne uken, jo bedre.

Når det gjelder 17 mai planer i USA så er de ikke like spennende som de norske. Men siden det er såpass mange norske i "the Pacific Northwest" så arrangeres det faktisk en egen 17 mai feiring rett utenfor Seattle. Noe jeg synes er utrolig bra. Drar oppover der med Nick og Julie på fredag etter skolen så det blir nok bra. I tillegg har skolen en feiring om morgenen etter som skolen var stiftet av nordmenn. Har jeg fortalt dere at jeg og Julie skal synge den norske nasjonalsangen? 3 vers til og med. Enda mer og pugge. Vil ikke at de andre norske skal hate oss for at vi synger feil.Ellers har jeg det meget bra. Gikk litt opp og ned i en periode ettersom jeg var endel syk, men kan så absolutt ikke klage nå. Fortsatt sol og skyfri himmel. Om 15 dager er jeg hjemme i Norge. Snakkes på tirsdagen om to uker på Flesland. 

Tar meg nå en bloggpause frem til finals er over. Mulig det kommer ett innlegg i helgen om 17 mai. 

Er det forresten noen som leser bloggen som skal begynne på PLU og lurer på noe spesielt angående skolen, livet her, praktiske ting eller kanskje søknadsprossessen? Legg gjerne igjen en kommentar så skal jeg få svart på spørsmålene dere har. Du kan også maile meg på Charlotte.Stordal@gmail.com. Tenker og skrive ett innlegg om hvordan man kan ta lappen her borte, men om du har noen andre idèer eller spørsmål, SKRIK UT!

2 kommentarer

miinemor

13.05.2013 kl.20:12

Høres kjempegøy ut! ♥

Margit og Eirill

13.05.2013 kl.20:19

Kos deg/dere! Fint bilde av dere også btw<3

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits