Sol, sommer og helg

    DATO:27.04.2013 KLOKKEN:00:06 KATEGORI: College

Herregud så deilig det var og endelig ha helg igjen. Dagen idag har gått så utrolig tregt til tross for at jeg kun har hatt 2 fag.
Satt i siste timen, hvor vi så på film og bare så halvveis ut vinduet. Orket ingenting, alt jeg kunne tenke på var helg, helg og helg! Jeg har ikke noen spesielle planer denne helgen annet enn og lese til nest siste franskprøve som er på mandagen. På torsdag har jeg muliggens en overraskelse til dere her på bloggen, og dere der hjemme så det blir spennende. På søndag skal jeg og 4 andre jenter se på huset enda en gang som vi etter all sannsynlighet flytter inn i neste skoleår. Herregud, helt sinnsykt og tenke på.

Livet smiler, solen skinner og det er helg.Hele denne uken har temperaturen lagt på 20+ grader. Deilig!

Én kommentar

Kristiane

27.04.2013 kl.06:03

Nyt godværet! Her i NYC er det fantastisk også, wohoo :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits