Schedule for next year - 35 days left

    DATO:24.04.2013 KLOKKEN:23:22 KATEGORI: College

Hei!

Har vært utrolig hektisk i det siste med prøver, innleveringer og alt annet i det siste. I tillegg har det ikke skjedd så mye spennende og det er heller ikke noe nytt og oppdatere dere der hjemme på. Jeg har en innlevering igjen i ene klassen imens de to andre er det vell 1 innlevering og 2 prøver hver eller noe. Er sykt og tenke på at jeg er hjemme på norsk jord om bare 34 korte dager. Det kommer til og bli utrolig deilig, men samtidig utrolig trist og dra fra Nick (og Julie for den saks skyld). USA er så bra, går nesten ikke ann og beskrive før du er her selv.

Når det er sagt har jeg registrert meg for fag neste semester. Er ikke fornøyd med timeplanen i det hele tatt ettersom 2 av 4 fag jeg ville ha ble full før jeg fikk registrert meg. Når det er sagt er det en liten mulighet for at jeg kommer meg inn i en av de. Får vite det en uke før skolen starter sånn ca. Men for nå så ser timeplanen min slik ut neste semester:


POLS 345 - Government & Public Policy - M W F
POLS 151 (Required for POLS major) American Government - M W F
PHIL 228 (Philosophy requirement) Social and Political Philosophy - Tuesday + Thursday
POLS 210 (Required GS) Global Perspectives - Tuesday + Thursday

Forhåpentligvis får jeg byttet ut filosofi klassen med POLS 331 International Relations, men som sagt gjelder det bare å vente og se.

Ellers skal jeg og Julie og se på hus senere som vi lurer på og bo i neste år. Krysser fingrene for at alt sammen klaffer for hadde vært utrolig deilig!
Skolen går så som så. Ligger på A's og B's så langt så skal vel være fornøyd. Alle sier de aldri har fått så dårlige karakterer som de gjorde første semesteret de studerte utenlands, så satser på det er ett bra tegn at jeg ligger der jeg gjør hittil. Livet er bra, solen har begynt og vise seg her. Jeg smiler og livet smiler! Håper alt går bra i Norge..  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits