Tilbake på skolebenken

    DATO:07.04.2013 KLOKKEN:18:46 KATEGORI: College

Å begynne igjen etter spring breakk var for min del ikke ille i det hele tatt. Vet mange hadde utallige midterms, prøver og innleveringer etter spring break imens jeg hadde ingen. Mandagen hadde jeg en time, onsdagen hadde jeg to timer og fredagen hadde jeg en time. Fredagen fikk ikke vikaren DVDen utav DVD-spilleren fra forrige klasse så vi fikk beskjed om og bare gå hjem. Ikke feil med helg før kl 13.00.


Hadde litt lekser forrige uke, men ikke sp mye. Det som har tatt opp mest av tiden min er det første paperet vi skriver for min Scandinavian Government and Politics klasse. Det skal ikke være så langt at det gjør noe, kun type 5-6 sider. Men siden det er en 300-level klasse så bør det være litt avansert liksom. Sliter ikke noe med det, tar bare tid og finne fram riktige formuleringer ettersom jeg vet hva jeg skal skrive og jeg vet hva konklusjonen min skal være. Paperet er due imorgen når timen starter så har enda god tid. I tillegg til å bruke helgen på og gjøre ferdig dette paperet har jeg også vært med Nick. Torsdagen havnet han på the ER og fredagen hadde han fri så han kom og hentet meg når jeg fant ut at jeg hadde tidlig helg. Deretter dro vi innom ene jobben hannes hvor han måtte fikse noe før meg han og en annen kompis av han dro langt uti gokk oppe på ett fjell for og skyte litt. Var koselig selvom hele skytingen og pistoler fortsatt freaker meg litt ut. Etter og ha tilbragt ett par timer der oppe dro vi hjem til han kompisen og kjæresten hannes hvor vi tilbragte resten av kvelden. Kom hjem supersent og med tanke på at Nick skulle dra hjemmefra 7 dagen etterpå pga en PT test gikk vi bare rett og la oss. Lørdagen kjørte han meg hjem til PLU hvor jeg bare gikk og la meg, da jeg stod opp jobbet jeg bare med paperet mitt før jeg og Julie fant ut av vi skulle kjøre og kjøpe pizza. Siden ingen av oss hadde kommet oss særlig mye ut av sengen fant vi ut av vi måtte ta på oss treningstøy for og hente pizzaen. Livet som nordmann i USA altså.....Da vi kom fram til pizza stedet så vi det var treningsstudio rett ved siden av. Only in America. En stund etter vi kom tilbake til PLU kom Nick og hentet meg igjen før vi dro til han og tilbragte resten av dagen med og bare se NCIS maraton på tv. Utrolig koselig og bare kunnne slappe av og ikke gjøre noe for en gangs skyld. Nå sitter jeg bare her i sengen og venter på at han skal komme hjem mens jeg prøver fullføre paperet mitt slik at jeg kan gjøre hva enn som passer meg resten av dagen. Håper alt går bra i Norge!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits