Spring Break over for denne gang

    DATO:02.04.2013 KLOKKEN:00:01 KATEGORI: College

Da er spring break og første skoledag etter ferien offisielt over. Siste delen av Spring Break hadde jeg og Nick endel planer som dessverre ble avlyst ettersom jeg har lagt syk omtrent siden jeg kom hjem fra Canada. Har hvertfall kost meg hjemme hos kjæresten resten av ferien. Deilig og kunne slappe skikkelig av og sove så lenge jeg vil. Stå opp når jeg vil og legge meg når jeg vil. Deilig følelse.

 

Var nesten enda deiligere og starte på skolen igjen etter ferien ettersom jeg kun hadde en time. Hadde Antropologi, noe som går sånn helt greit. Vi fikk igjen ene paperet vi hadde skrevet før ferien og jeg var ærlig talt redd for at jeg skulle stryke ettersom ett av kriteriene for oppgaven var at det skulle overgå 4 sider men ikke så mye mer. Jeg skrev 12 sider. Folk i klassen kalte meg gal, jeg ville skrive mer på det men fant ut at jeg måtte stoppe. Jeg trodde jeg skulle dø da vi fikk det tilbake idag. Jeg åpnet paperet og gikk til siden hvor karakteren stod.........JEG FIKK A+ !!!!!!!!!!!!!! Aldri vært så glad før. Jeg poket borti sidemannen og bare: There's only one grade in here, right? Hun så på meg med spørrende blikk og bare: "Yes, what did you get?". Snudde paperet mot henne og hun bare: "HIGH FIVE!". Den følelsen. Kunne ikke startet skolen etter ferien på en bedre måte. I tillegg er det strålende sol ute, noe som gjør alt så veldig mye bedre. Livet i USA er fint.


 Håper alt går bra hjemme i Norge og at dere nyter det lille som er igjen av påsketiden!

5 kommentarer

Caroline

02.04.2013 kl.00:06

Åhh, det er jo fantastisk. Gratulerer!

Julieaustralia

02.04.2013 kl.01:58

Gratulerer! :D

Kaisa Elise

02.04.2013 kl.09:08

gratulerer :D
Gratulerer! Ser norsken din går bra, til nestegang, det heter papir på norsk hahaha

Charlotte i USA

03.04.2013 kl.00:58

Jannicke Haugen: heheheh, 'MERICA ;)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits