Spring Break 2013 - Canada edition

    DATO:29.03.2013 KLOKKEN:01:26 KATEGORI: College

Her er spring break i gang for fult. Var en lettelse og gjennomføre min aller første midterm sist fredag, samt og gå ut Admin bygningen kl 13.35 sist fredag. Det betydde nemlig spring break. Er så deilig og ha over en hel uke fri, kan ikke beskrives. Begynte spring breaken med en tur til Canada med Julie, Loana, Ann, Sandra, Beau og Connor sist lørdag. Fire av oss dro hjem tirsdagen, mens de resterende tre blir åtte dager der oppe. Hadde 3 kjempefine dager der, fylt av litt for mye alkohol og litt for lite shopping. Koste meg hvertfall kjempemye. Kommer nok til og dra tilbake en gang temperaturene er litt bedre. Legger med ett par bilder fra turen vår til Canada.

Kom hjem i forgårs, og har vært hos kjæresten siden det. Blir nok værende her resten av ferien også. Har ingen spesielle planer resten av ferien, så tar det litt som det kommer. Utrolig deilig og bare kunne slappe av hele dagen også for en gangs skyld uten en eneste bekymring.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits