Surprise besøk fra Florida

    DATO:18.02.2013 KLOKKEN:17:49 KATEGORI: College

Herregud, har hatt det så sinnsykt bra i det siste. Gjett hvem som fikk overraskelsesbesøk på onsdag da? MEG! Fra en av mine beste venninner i Norge som jeg ikke har sett siden juli ettersom hun da flyttet til Florida for og jobbe i Disney World. Onsdagen gikk med i skole. Fikk igjen en prøve og hadde en annen. Fikk A- i fransk, noe som i og for seg er en bra start. Jeg hadde også min aller første prøve i Scandinavian Government and Politics, som jeg følte gikk ganske bra. 

Dagen gikk nå greit, var med Kennet etter jeg hadde gjort lekser og litt diverse. Jeg kom meg hjem sent på kvelden, gikk for og legge meg og hele den der greien. Jeg våkner opp av at Ann Helen, står over sengen og nærmest ler mens hun sier noe sånt som: "surprise, nå er jeg her. nå må du våkne" Jeg skriker som faen før jeg snur, ser på klokken og sier jeg har prøve dagen etterpå så legger jeg meg igjen. Trodde alt var en drøm. Herregud så sjokkert jeg var. Hadde ingen idè om at hun var på vei. Hun hadde gått til flyplassen i Orlando og spurt etter første billett til Washington. Haha, elsker hun. Sa jeg det også bare var enveisbillett? Føler meg jo elsket her. Hun var her helt til lørdagen. Noe som også har vært grunnen til at jeg ikke har blogget noe særlig. Alt vi har funnet på egner seg ikke på trykk, både fordi jeg vet hva vi gjorde men også fordi jeg ikke husker helt hva vi gjorde. M,en jeg hadde det sinnsykt bra. Dere aner ikke hvor mye jeg har savnet hun og hvor godt det var og se hun igjen. Rett og slett fantastisk.


Den følelsen når man ikke har sett bestevenninnen sin på 7 mnd, og plutselig står hun på rommet ditt!

4 kommentarer

Stefine Marie - Fotografi

18.02.2013 kl.17:54

Så gøy! :)

Hanne Kristin

18.02.2013 kl.18:11

Så kos da!:)

sminkedokka997

18.02.2013 kl.18:31

Så gøy :)

emiliehe

18.02.2013 kl.18:32

Åå så koselig!

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits