Første dagene i USA

    DATO:07.02.2013 KLOKKEN:08:16 KATEGORI: College

Amerikansk tid: 23.16


Velkommen til PLU!

Jeg har hatt planer om å komme med en oppdatering på bloggen i ett par dager nå, men tiden har rett og slett ikke strukket til. Har hatt så mye og gjøre, men har vært ganske kjekt. Har ikke hatt tid til og være trist, og har ikke hatt så altfor mye tid til og tenke på Norge og alle hjemme.


Litt av campus

Siden sist har jeg vært igjennom 2 dager med intens orientation. Søndagen ble brukt til og bare bli kjent med folk og litt diverse. Vi våknet med tidenes jet lag, klare til og ta bilder til vår Student ID. Etterpå var det på tide med pizza party med de totalt 18 nye internasjonale studentene. Alle virker kjempekoselig, og til ingen overraskelse var de fleste nordmenn. De fleste skulle være her bare ett semester. Det var vel kun Linn Chloe, jeg og en annen som skulle være her hele bachelor graden.Mandag var første og eneste dagen med Orientation for Internasjonale studenter. Fikk nødvendig, og unødvendig informasjon. Vi hadde en gruppelunsj på college sitt dining area som også er kjent som the UC. Deretter var det tid for orientation igjen. Vet ikke helt hva jeg skal si om hva som skjedde på Orientation ettersom jeg 1.) ikke husker det og 2.) det var ikke så interresant. De av dere som er interresert i og begynne på PLU vil nok få den samme informasjonen når dere starter. Senere på kvelden dro Kennet og jeg til downtown Tacoma, innom Joint Base Lewis-McChord før vi dro innom Dunkin Donuts. Kjempekoselig.

Dagen etter var det tid for orientation med både internasjonale studenter og de Amerikanske. Vi fikk en guidet tur rundt campus, før det var tid for selve orientation da. Var mye repitisjon for oss internasjonale studenter men var også noe helt nytt. Vi hadde orientation fra 8 om morgenen til ca 6 om ettermiddagen. Sykt lenge, og sykt kjedelig. Men som sagt var det mye nyttig informasjon og få. Vi skulle egentlig på shopping igjen senere på kvelden men jeg droppet det ettersom jeg egentlig ikke trengte noe sånn med en gang men også fordi jeg og Scott hadde planer.

De første dagene har vært overvelmende. Jeg har vært full av energi og følelser og nesten vært på en liten bryllupsreise sånn sett. Alt er så nytt, og alt er så spennende. Men samtidig skal jeg ærlig innrømme at jeg har tenkt: "Hva faen gjør jeg her?" som for eksempel i fransk klassen idag. Men når det er sagt er jeg så utrolig stolt og glad for at jeg endelig har klart det og at jeg endelig er her. Er liksom ganske sykt og tenke på at noe jeg har ventet så lenge på faktisk er her om dere skjønner? Er så sykt og spise middag, ha klasser eller tilbringe kvelder med folk jeg har snakket med i mange måneder. Samtidig er det også sinnsykt kjekt og bli kjent med så mange fantastiske nye mennesker. PLU er en virkelig fantastisk fin skole, det må jeg få si. 

Hadde også første skoledag idag. Skriver mer om det imorgen tidlig (norsk ettermiddag). Nå skal jeg sove. God natt alle sammen! 

7 kommentarer

Rigmor Sørensen

07.02.2013 kl.08:58

Åh, nå ble jeg glad! Vurderer sterkt PLU etter først ett år på Bjørknes til høsten. American Bachelor 1+2! Er litt usikker på hvor kristen skolen er, men håper på mange oppdateringer fra deg nå :))

Marie Oma

07.02.2013 kl.09:15

herlige bilder :D

Sofie

07.02.2013 kl.10:08

åhh så spennende!! :D var det der du var utvekslingsstudent eller? siden det virker som du kjenner veldig mange allerede :)

Kaisa Elise

07.02.2013 kl.10:44

kos deg!

Edvina

07.02.2013 kl.14:36

Hei, charlotteiusa

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

Charlotte i USA

08.02.2013 kl.04:07

Sofie: var ikke her jeg var utvekslingsstudent nei :) Nå er jeg i Washington state og når jeg var utvekslingselev var jeg i Nebraska :)

Charlotte i USA

08.02.2013 kl.04:08

Rigmor Sørensen: Du trenger IKKE bekymre deg for at skolen er noe sykt kristen. Det er under 1/3 av elevene som opplyser at de er religiøse av ett eller annet slag. Her er det ikke slik at de på noen som helst måte tvinger religion på deg, men det er heller slik at de gjerne informerer om den på en mer objektiv måte :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits