Endelig framme i USA

    DATO:03.02.2013 KLOKKEN:18:11 KATEGORI: College

Nå er klokken 09.04 her i Washington om morgenen og jeg kom her igår kveld. Etter en reise hvor jeg nesten mistet flyet i København og etter å ha vært de siste gjennom US Customs i Washington, samt og bli stoppet i tollen var endelig Linn Chloe og jeg fremme på Pacfific Lutheran University. Fantastisk deilig følelse. Vi kom såpass sent at det var ganske mørkt ute, noe som gjør at vi ikke helt enda vet så altfor godt hvordan campus ser ut. Og ja, jeg ligger fortsatt i sengen med tidenes jetlag og har ikke sett ut vinduet enda.

Når det gjelder rommet, så bor jeg i Pflueger Hall og det ser......greit ut foreløpig. Jeg har ikke pakket helt ut enda, men satser på at det blir bra iløpet av ikke så altfor lenge. Så kommer ikke til og ta noen bilder av rommet enda.

Da Linn Chloe og jeg kom til PLU igår, gikk vi rett til Campus Security hvor vi fikk sjekket inn, samt utdelt en velkomspakke med nøkler og litt diverse. Deretter kom det to hyggelige jenter som tok oss med videre til rommene våre. Jeg til Pflueger hall og hun til Tingelstad hall. De ligger rett vedsiden av hverandre. Første møtet med romkameraten var kleint fra min side ettersom jeg ikke visste helt hva jeg skulle si men det gikk heldigvis over iløpet av en  minutters tid. Jeg begynte og pakke litt ut, re på sengen og litt slikt før vi (Julie - romkamerat, Linn og jeg) dro ut for og spise på Taco Bell <3 og deretter en tur innom Walmart. Føler jeg er i himmelen allerede. Blir nok Mac and Cheese til frokost idag liksom.

Ellers er det ikke så mye nytt. Er mange inntrykk og nye sanser(?) og ta innover seg samt at jeg er sterkt preget av jet lag. Men, jeg tenkte og si at jeg er kommet fram og hittil så går alt kjempebra.  

6 kommentarer

Håper du koser deg!

Rebecca Hiis Bergh

03.02.2013 kl.18:19

Kos deg :)

Joachim

03.02.2013 kl.18:53

Håper flyturen gikk fint

håper du får et knall bra opphold

Ann Cathrin

03.02.2013 kl.21:10

sjaluuuuuuu

Sofie

03.02.2013 kl.22:11

yay, så spennende :D gleder meg til å høre mer

Selina

04.02.2013 kl.04:40

Så spennende :D Kos deg!

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits