Fra eksamen til USA

Er ett par uker siden sist jeg skrev noe her. Har ikke skjedd så mye, eneste er at jeg har hatt bursdag egentlig. Har ikke begynt i nye jobben enda men tror jeg skal opplæring en dag denne uken så det blir nok bra. Jeg gleder meg hvertfall til og jobbe på Nille nå i julen. Satser på det blir bra. Blir bra og endelig få en rutine på ting igjen, og ha noe og gjøre så og si hver dag. Tiden frem til USA i februar vil hvertfall gå fortere denne måneden, og neste måned noe som er bra. Har skrevet kontrakt på at jeg skal jobbe ut desember som julehjelp, men kanskje jeg også får jobbe i januar? Tiden vil vise.


Var mektig imponert over muffinense jeg hadde lørdagen når jeg skulle feire den med venner. Elsket spesielt "USA" muffinsen og PLU muffinsen. Lutes er forresten navnet på skolelaget til PLU som da også er skolen min i USA. Lenge leve instagram bilder. Heter forresten "stordal" om noen vil følge meg.

Hadde en kjempekoselig bursdagsfeiring. Både med mamma sin familie og de helgen før jeg hadde bursdag, familien på selve dagen, pappa sin side av familien ett par dager etterpå og vennene på lørdagen. Dette til tross for at jeg rett og slett ble for full til og dra på byn. Jaja, når man ikke blir 18 i Norge får man ta det igjen når man blir 20. Ikke sant?

Jeg kan endelig si at jeg bestod eksamen. Var så sinnsykt deilig. Spurte om jeg fikk gi sensor en klem liksom. Dere aner ikke hvor mye jeg har jobbet med sosiologien den siste tiden. Er utrolig vanskelig og sette seg inn i fag som en aldri har hatt en klasse i før liksom. Beundrer folk som tar fag som privatist på den måten. Selvom sensor hadde glemt eksamen og var en god del forsen, og jeg trakk det ene temaet jeg følte jeg ikke kunne så klarte jeg og bestå. Føles så utrolig digg.
Skjer ikke så mye fremover nå med USA egentlig. Tror jeg får vite hvilken residence hall jeg skal bo i samt hvem min romkamerat er i begynnelsen av desember så skal gi en lyd da. Krysser fingrene for at jeg får en jeg vil komme overrens med. Ellers må jeg fylle visumsøknaden ut nå til helgen, og få sendt papirene til den Amerikanske ambassaden slik at det er gjort. Flybillettene blir vel også kjøpt til helgen. Herregud, tenk da jeg skal til USA! For og studere! I 3 år!!!!! Aaah, føler meg så heldig. 

4 kommentarer

designcreation

09.11.2012 kl.19:40

Elsker muffinsen, USA har alltid så mye finere muffins og kaker :D Grattis med bestått eksamen!

Sara K.S

12.11.2012 kl.16:16

Gratulerer med å ha bestått eksamen! :D

Charlotte i USA

12.11.2012 kl.16:35

Sara K.S: Tusen takk for det du :D

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits