Når ting ikke går etter planen

Det har vært en halv evighet siden sist jeg skrev noe her ettersom jeg ikke har hatt noe og skrive om. Siden sist har Monica vært hjemme på ferie en ukes tid, jeg har sluttet i den gamle jobben, feiret bursdag med mammas side av familien, fått tilbud om to jobber og fått eksamensdato. Det var utrolig koselig og se Monica igjen ettersom hun går på folkehøyskole i Kristiansand dette året. Hadde vært en måned uten hun, men føltes mye lengre. Jeg dro med mammaen hennes på Flesland og spurte hun på veien: "Ja, gleder du deg til og få hun hjem igjen da?" Hun bare: "Hun har ikke vært så lenge vekke, bare en måned."


Når hun kom ned trappen på Flesland hører jeg bare hun skrike: "ÅÅÅÅ NEI!". Må han så må man. Var koselig og ha hun hjemme. Gleder meg allerede til helgen for da kommer hun også hjem (etter 3 uker) for og feire bursdagen min.

Jeg sluttet også i gamle jobben og har siden fått tilbud om to jobber på samme dag. Ene var på Europris og andre var på Nille. Jeg endte opp med og si ja til den på NIlle for den var både nærmere og jeg får anledning til og jobbe mer der. Når jeg begynner aner jeg ikke. Men mener og huske det var 1 november.

Jeg har også "endelig" fått eksamensdato. Jeg skal ha eksamen i Sosiologi og sosialantropologi allerde den 6 november!!!!!! Litt for sinnsykt og tenke på at jeg skal ha en av de skumleste eksamene noensinne allerede så fort. Tenk da, stryker jeg drar jeg ikke til USA. Det er "now or never". Er så mye denne eksamenen avgjør. Består jeg og drar til USA har jeg planlagt de 8 neste årene av livet mitt (studier, jobb ++++). Frem til 6 november kommer jeg nok ikke til og være så lett og få tak i. På tide og finne den indre nerden igjen. Ønsk meg lykke til og kryss fingrene for meg. Vær så snill?
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits