PLU confirmed housing

Dere vet hvordan folk bor i ulike dorms på college. Vel, jeg fikk idag beskjed om hvor jeg skulle bo og heldig som jeg var så fikk jeg mitt #1 valg som var Pflueger (noe jeg kanskje bør finne ut hvordan man uttaler?). Vet ikke dette sier dere så mye med mindre dere har sett på PLU før så legger til ett par bilder. Alle liker jo bilder, ikke sant? Pflueger hall består forresten av tre etasjer, hvor mange som bor der totalt er jeg ikke helt sikker på.

Tegningen over viser hvordan ett "basic" rom i Pflueger ser ut. Kan selvfølgelig flytte på blant annet sengen og pulten ++ for å gjøre det gjerne litt mer "hjemmekoselig". 

Første etasje


Andre etasje

Finnes også en tredje etasje som er en blanding mellom 1 og 2 etasje..

Under har jeg lagt til noen bilder av hvordan noen av rommene ser ut. De blir hva du gjør dem til.


Umøblert rom

Når det gjelder kvaliteten på de neste bildene så er de tatt ut fra en slags animasjon hvor jeg måtte ta printscreen av hvert bilde for å kunne få sett lagret de :-)
Utenfor Pflueger Hall


Utenfor Pflueger Hall igjen...


Slik ser ene siden av rommet ut når vi kommer. Så er det bare opp til meg og min fremtidige romkamerat å gjøre noe med det! :-)

 

De neste bildene viser litt av hva du har mulighet til å gjøre med rommene....


Nå er det bare å krysse fingrene for at jeg får en rommate som matcher meg veldig bra :-) Får forresten vite hvem jeg ender opp med første uken i august, men blir nok bra uansett. Får prøve å ha en positiv innstilling :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits