This is Washington and Tacoma

Ble som sagt akkseptert til PLU i Tacoma, WA igår. Idag har jeg hatt fri så istedenfor å bruke dagen på lekser som jeg burde så har jeg brukt den på å lese meg litt opp på Washington. 

Selve Washington state ligger i den nordvestlige delen av USA:

Washington grenser til Idaho i øst og Oregon i sør. I nord finner vi Canada imens i vest.....stillehavet!

Det bor totalt ca. 6.8 millioner i hele staten, noe som er større en hele Norges befolkning. Hovedstaden i Washington heter Olympia imens de fleste har nok hørt om den største byen som er Seattle. Det var forøvrig i Seattle at den første Starbucks åpnet. Gjett hvem som skal der da?


Tacoma, Washington. My......3rd ? home


Tacoma ligger i Pierce County i delstaten Washington i USA. Byen har ca. 200.000 innbyggere, så litt mindre enn Bergen. Tacoma er faktisk kåret til den 19 mest "gangbare" byen i hele USA. Vil det si det finnes fortau der? heihei, ikkje gaaale. Ellers har byen vært med i kåringer av litt av hvert blant annet: en av de mest levelige byene i USA (liveable), den mest stressed-out byen (2004), mest "Sexually healthy city" (2006)...........Masse rare kåringer i USA med andre ord.

 
Ting jeg vil gjøre i Washington:
 
1. Besøke den første Starbucksen


2. Besøke "Dog mountain".


3. Point Defiance Park


4. Bainbridge Island


5. Whidbey Island


6. Camano Island State Park


7. Cape Flattery


8. Captain William Clark Park-Washougal


9. Cattle Point Lighthouse & Interpretive Area


10. Dra på Seattle Sounders fotballkamp (soccer) med Marius hvis han kommer bort neste påske ;-)


11. Dra på Seattle Seahawks kamp (amerikansk fotball)


12. Wild Waves Theme Park


13. Westfield Southcenter Shopping mall

Er så mange steder jeg vil dra og så mange til jeg vil oppleve i Washington state, dette er kun ett FÅTALL av tingene jeg vil gjøre og stedene jeg vil dra. Jeg gleder meg enormt mye til å ta fatt på ett nytt kapittel av livet mitt når jeg ankommer Tacoma om en ca. 4 mnd :-) For de som ønsker å lese mer om skolen min kan dere klikke her: Pacific Lutheran University. Om dere ønsker å lese mer om ting å gjøre/oppleve i Washington kan dere klikke her: ExperienceWA.

Tenker og skrive litt om skolen i seg selv en annen dag!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits