Avgjørelser er ikke helt "min greie"

Jeg har aldri vært personen som liker å stå ovenfor ett dilemma hvor begge alternativene har sine fordeler og ulemper. Men så er det jo igjen slik at "you gotta do, what you gotta do". Har man en positiv innstilling kommer man langt, uansett hvilket valg man tar. 

Helt siden jeg begynte og lese om SONOR og skolene de hadde ett sammarbeid med i USA, har alltid North Park University i Chicago, IL vært en soleklar favoritt. Den ble heller ikke en mindre favoritt etter at de hadde egen "stand" på SONORs informasjonsmøte for ett par ukers tid tilbake. Jeg skal definitivt sende inn en søknad når jeg får karakterene mine fra 1. semester her i Norge. Men nå har det seg også slik at jeg har begynt og se på andre skoler, i andre stater til og med.

Har blandt annet sett på California Lutheran University etter at en jente som heter Natalie tipset meg. Hun gikk først (sophomore year) på North Park, men så (junior year) søkte hun seg over til California. Søknad skal hvertfall sendes til både California og Chicago. Så får jeg heller ta avgjørelsen om hvilken jeg vil gå på om jeg kommer inn på begge. En ting er sikkert, jeg skal VEKK fra Bergen og Norge.

Har også sett på University of North Carolina Greensboro,  Western Michigan University, University of Wisconsin Milwaukee, University of Texas San Antonio +++.. Dilemma. 

2 kommentarer

Anja

05.10.2011 kl.16:48

Får du støtte av lånekassen om du søker der?

Charlotte i USA

05.10.2011 kl.17:40

Anja: Starter jeg rett på Sophomore året mitt (2.året) vil jeg få lån av lånekassen :-)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits