So worth it

Er så glad. Sitter egentlig igjen med en lykkefølelse inni meg nå. Gleder meg så sykt til og ta fatt på neste år og ett nytt kapittel i livet mitt: nemlig COLLEGE! Så nå er det bare og krysse fingrene for at alt går etter planen, og planen er klarer enn noen gang nå nemlig: NORTH PARK UNIVERSITY! Før jeg kommer meg til Chicago skal selvfølgelig sisteåret med 3STB nytes til det ytterste. (Om man kan si det slik?)

 Jeg vil reise nå når jeg har sjansen. Hvilke forpliktelser har jeg nå? INGEN! Hvilke forpliktelser ville jeg hatt om kanskje 5-10 år? Who knows? Ville jeg da hatt denne muligheten? Neppe. Så don´t dream it, do it. 

Jeg har vært i Chicago før, den gang var den en fantastisk tur - men også en ganske krevende mentalt sett ettersom det var rundt disse tidene jeg byttet vertsfamilie. Turen kan du lese mer om her om du ønsker: http://charlotteiusa.blogg.no/1293914508_chicago_14_desember.html

Her er forresten ett par videoer, fra nettopp North Park - ENJOY! 

 

3 kommentarer

Linn Isabel

20.09.2011 kl.21:58

får virkelig håpe det går din vei da :)

Kesia Olsen i Florida

20.09.2011 kl.22:24

Er det dyrt?

Charlotte i USA

21.09.2011 kl.17:37

Kesia Olsen i Florida: Ja, koster endel. Men de jeg har snakket med har klart seg fint på støtten og lånet fra Lånekassen :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits