Graduation

    DATO:09.06.2011 KLOKKEN:23:31 KATEGORI: I USA

 


WE DID IT!!

Graduation var en helt fantastisk opplevelse. Føltes så sinnsykt Amerikansk i det vi gikk inn i gymsalen når de spilte "Pomp and Circumstance" eller bare Graduation sangen som jeg likerog kalle den. Vi hadde den 12. mai øvd på oppstilling og på "the day of graduation" møttes vi i "the south gym" for og stille opp i alfabetisk rekkefølge. Heldigvis gikk det bra for min del og det så ut som det gikk bra for alle andre også :-) Under Graduation var det taler fra de 5 Valedetorian's, the Class President og rektoren. Vi hadde også sang fra the Choir. Selve graduation seremonien ble avsluttet med utdeling av diplomas.  
Jeg kom meg opp på scenen uten og snuble, var faktisk ingen som snublet noe som var litt sjokkerende! Var dødsnervøs da det nærmet meg min tur, trodde jeg skulle tisse på meg men gjorde da ikke det. Fikk mitt "certificate of attendance" og da jeg gikk over scenen tenkte jeg "I DID IT!!!". Var sinnsykt kult.


Pomp and Circumstance (sangen som ble spilt da vi kom inn i gymsalen)


Me and my host parents


Angela, meg, Jasmine og Sara. Beste jentene <3


Jasmine og jeg. hahaha, elsker Angela sin uttryk her :-)

Senere på dagen var det tid for Graduation party's til mange forskjellige folk. Var egentlig masse opplevelser i seg selv. :-) Løp bokstavlig talt fra ene graduation partyet til det andre før jeg måtte være hos Cecilia kl 6, hvor jeg selvfølgelig ble forsinket for GPSen på mobilen min er helt tullete. Jeg måtte være hos hun kl 6 for vi skulle ha ett suprise party for hun kl. 7, noe som jeg, Dani og Cecilias familie hadde planlagt i 3 uker. Heldigvis gikk det som smurt og hun hadde ingen aning om hva som foregikk, før hun kom vandrende inn døren. Stakkaren begynte og grine jo. Hennes gamle vertsfamilie som hun bodde hos 1. semester kom til og med, noe som var sinnsykt snilt gjort av dem :-)


Jeg og Dani laget ett banner til hun hvor det stod "We <3 You Cecilia". Denne fikk vi folk til og signere/skrive noe til henne på. Var sykt emosjonelt og være der og er første gang jeg har grenet for jeg innså at året mitt var nær slutten.


Dani, meg, Cecilia og Sam :)


Måtte jo selvfølgelig sende ett norsk flagg med henne tilbake til Chile :-)

Etter omtrent alle var gått var vi en liten gjeng som tok en tur til Fisher Fountain. Dro jo også med oss Cecilias chilenske bror :-)


Fisher Fountain


Becky, Gabo, Kiara, Becca, Cecilia, Meg og Dani :-)

Senere på kvelden var det tid for post graduation. Poster noen videoer under fra det.


Vi spilte bowling, bingo, poker, hadde karaoke, hypnotist fyr, mat og koste oss rett og slett i hjel. Kom ikke hjem før 5 om morgenen og kunne godt vært der ett par timer lengre liksom :-)


Me at bowling!


Kayla


Julie is hypnotized

Ignorer norsken min, har prøvd og skrive dette innlegg i over en time nå. hahah :-) Var hvertfall en superstressende men kjempegøy dag! :-) 

Fremtidige utvekslingsstudenter: DERE HAR SÅ MYE OG GLEDE DERE TIL :-)

6 kommentarer

Karoline Holgersen

13.06.2011 kl.17:29

så herlig :D

sv; tusen takk :D

maren

14.06.2011 kl.14:33

hei :)

bare lurte på en ting; er det lov å ta lappen i usa når du reiser med into? ;p

Liselotte i Nebraska 11/12

15.06.2011 kl.00:19

Ååh, så så fint ut! Måtte se gjennom alle bildene på face også!

TAKKK for super blogging, Charlotte!!! :

Lene Jeanette Taralrud

15.06.2011 kl.00:46

Kos deg kjempe masse :)

Ida Marie

16.06.2011 kl.02:22

Ååååh, så så kjekt ut!:D Gleder meg! tusen takk for tipset! hvor fikk hun tak i en kokebok med norsk mat på engelsk? har tenkt litt på det men fant aldri noe...

Hege

16.06.2011 kl.18:15

Såg mega kult ut! Ser ut som du har hatt det helt toppers :) Mange minner å se tilbake til i hvert fall :D

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits