fantastisk

    DATO:09.06.2011 KLOKKEN:22:35 KATEGORI: Etter USA

Hadde noen fantastiske siste dager i USA, og noen fantastiske første dager i Norge. Er så rart og tenke på at jeg har dratt fra USA og kommet tilbake til Norge, holder fortsatt på og venne meg til tanken og DØGNRYTMEN. Herregud, døgnrytmen min er helt messed up men får krysse fingrene at den blir bedre litt snart.


Madi og jeg

Har nå vært i Bergen i 3 hele dager sånn ca, og det har vært rart. Rart fordi været suger så sykt her. Vi hadde 14 grader her og når jeg skypet med Shelby i går hadde de 35 grader.... Rart jeg er misunnelig eller? Er så mye jeg må tilpasse meg igjen her i Bergen. Noe jeg sliter og bli vant med er TRAPPENE våre. I USA hadde vi megatykt og behagelig teppe i trappen men her har vi det ikke... Mamma bare lo av meg når det første jeg sier etter og ha kommet inn i huset var om vi hadde gjort noe med trappene. Vertsfamilien min bare lo også når jeg fortalte det :-)

 


Mariah og jeg


Morganbeste og jeg (Darian i bakgrunnen, haha)

 Holder på med en egen "Nebraska-vegg" på rommet til minne om året mitt her borte så jeg har noe og sette fingrene i nå om dagene før resten av gjengen er ferdig på skolen. Er hvertfall godt og være tilbake men savner Nebraska :-)

Én kommentar

idaainusa

09.06.2011 kl.22:41

Det er så rart å lese om at dere utvekslingsstudenter reiser hjem nå. Får meg til å tenk på at d snart er min tur til å dra til USA :D Gleder meg!

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits