Norfolk, Columbus

    DATO:16.04.2011 KLOKKEN:16:53 KATEGORI: Soccer

Hadde som sagt kamp på lørdag som var. Vi dro fra skolen ca. 6.30 om morgenen så var ganske så trøtt kan man si. Kampen gikk så, som så ettersom vi tapte 3-0. Ett lite plaster på såret for oss var vel at vi fant ut at vi spilte mot Varsity laget deres (Første laget på norsk tror jeg?) og vi er ett Junior Varsity (2. lag). Alle målene deres kom i 1. omgang etter dumme feil fra våres side. 2 omgangen spilte vi mye bedre og dominerte(?) egentlig hele omgangen. Bare synd vi var altfor slitne til og få noe som helst til..

Da jeg kom hjem om lørdagen var jeg hjemme i en 2. timers tid før jeg dro ut igjen og dro på sleepover hos Jasmine med hun og Angela. Var kjempekoselig! Jeg tok ingen bilder, men vet Jasmine gjorde så får vell heller skrive ett lengre innlegg om det når jeg har noen bilder og vise!

Igår (mandag) hadde vi også kamp. Denne gangen var det også bortekamp som stod på plakaten. Heldigvis denne gangen hadde vi 7 subs eller noe slikt, noe som gjorde hele kampen mye bedre. Vi dro til Columbus denne gangen! Vi tok med oss hjem enn lett 6-0 seier derfra :-) Dommerene var noe av det verste vi har sett. De visste ikke hvem av oss som var på hvilken side. Så vi skulle ha innkast så sa de "white ball" og pekte motstanderenes vei.. De skulle ha sagt "black ball" og pekt andre veien istedenfor. I tillegg så hadde de null peiling på offside regelen ettersom det tok de evig lang tid til og finne ut at noen av oss var i offside.....


  

Idag er jeg hjemme fra skolen ettersom jeg er syk noe som suger noe helt sinnsykt ettersom jeg drar til DC fredagsmorgen og kommer til og miste sykt mye med skole da, i tillegg til idag! Krysser fingrene for at jeg er tilbake imorgen. Detter er vel egentlig kort og greit det som har skjedd i det siste.

published: 6. april 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits