So much to do, so little time

Har vell egentlig vært ganske så opptatt den siste tiden. Det har vært fotball etter skolen hver dag i 2 - 3 timer, pluss lekser som skal gjøres når jeg kommer hjem. Idag hadde Varsity laget kamp, både guttene og jentene vant! Guttene vant 10-0, kampen ble stoppet da de ledet med 10 mål pga en "mercy-rule" haha er en Nebraska ting fikk jeg forklart. Jentene vant 3-0 noe som var sykt deilig ettersom de tapte de 3 første kampene i årets sesong og ifjord kom de til state liksom.

På lørdag har vi kamp med JV, i Norfolk som er ca. 2 og en halv time herfra. Så mandagsmorgen er det bare og møte opp på skolen 6.15 for og ta bussen der til. Det var snakk om og avlyse kampen ettersom vi kun har 11 personer som kan spille, men de lot det være opp til oss om vi ville spille hele kampen siden vi allerede har fått avlyst en kamp. Så lurer på hvordan det skal gå om vi får noen skadet, krysser hvertfall fingrene for det beste.

Ellers har jeg ikke mye nytt og komme med. Storkoser meg og begynner og innse at tiden her borte sakte men sikkert holder på og renne ut. Har kun litt over 2 måneder igjen og mindre enn 20 skoledager. Sykt og tenke på at året mitt snart er over. Neste fredag 8. april drar jeg forresten til Washington DC med mom, Tasia og Laura fra Tyskland (herregud, føltes sykt merkelig og skrive Tyskland og ikke Germany - norsken min vet dere :-)

published: 1. april

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits