Duckfoot

Siden jeg var vekke fra skolen torsdag og igår i tillegg til at jeg var i Seward for fotballkamp de siste 2 periods av mandagen har jeg gått glipp av sykt mye spansk. Herregud, har sykeste læreren, lurer på hvordan det skal gå når jeg skal til DC 8-13 april.. Ikke misforstå meg, hun er en fantastisk flink lærer men har bare litt for mye og ta igjen. Vi startet akkurat 4th quarter og jeg har en 43% i den klassen nå. Haha, om ett par dager der den tilbake til en A skal du se. Null problem.

Hadde også idag min første trening på litt over en uke. Har gått med en slik pen brace/boot på høyrefoten siden jeg tok røntgen forrige mandag. Kunne like så godt bare fått mellomnavnet "Duck" for ser jo ut som en andunge der jeg kommer gående.... Hehe, stakkars mammaen min tror hun freaket litt ut når jeg sa jeg var og tok røntgen og hadde fått en fin boot, haha :-)

Slik som den på det øverste bildet er det jeg snakker om.

Imorgen har Varsity kamp, så da skal vi JV girls være balljenter (er det ikke det, det heter på norsk?). Så gleder meg, håper bare at de vinner ettersom de har vunnet districts siste 5 år og de to første kampene de hadde i år tapte de. Guttelaget vårt kom visstnok på 2. plass i state i fjord om jeg ikke tar feil. Soccer skal visstnok være en av sportene skolen faktisk er gode i her borte!

Neste fotballkamp for min del er mandag hjemme mot Grand Island Northwest. Skal se om jeg får tatt noen bilder da, eller om jeg kan få noen andre til og ta bilder for meg, hehe :-) Spiller forresten forward/spiss her borte om noen lurte.

published: 24. mars
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits