Frustrasjon, glede

Det har ikke gått opp for meg enda at jeg faktisk skal tilbringe hele neste skoleår i USA. Det går ikke opp for meg at jeg skal reise. Jeg vet ikke i hvilken av USAs 50 stater jeg skal bo i og jeg vet heller ikke hvem jeg skal bo med. Jeg d - ø -r av denne ventetiden. Helt til jeg får familie må dere nok klare dere med slike innlegg som sikkert hovedsaklig inneholder mye av det samme - altså hvor lei jeg er av og vente.

Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, West Virginia, Wisconsin og Wyoming.
Jeg vil vite hvilken stat jeg skal til!!!!!!! (Håper jeg husket alle statene, ja jeg kjedet meg)

Men ikke misforstå meg: Jeg gleder meg enormt mye til og reise. Gleder meg til og gå på amerikansk high school, oppleve ett nytt sted/land, møte masse fantastiske mennesker og ikke mest forhåpentligvis ha det mest minnerike året i livet mitt hittil. Jeg er så spent, så utrolig spent på alt sammen. Krysser fingrene hver dag og håper på det beste. 147 dager har gått siden jeg fikk søknaden min godkjent og jakten på vertsfamilie var i gang. 147 dager i "uvitenhet" (er det et ord?) gjør meg gal.

Men jeg blir så glad hver gang jeg leser om dere som har fått familie. Misunner dere så sinnsykt mye ♥ Og jeg håper at alle dere som allerede har reist koser dere supermasse! Dette blir nok ett år vi sent vil glemme :-) Om 7 uker (-2 dager) skal jeg uansett være reist. Can't wait!!!

7 kommentarer

Solveig Karin

19.07.2010 kl.00:12

huff, skjønner hva du mener!

Har en venninne og som ikke vet noen ting nesten, men hun skal til Italia da.

MajaJako

19.07.2010 kl.01:05

fin blogg (:

Charlotte i USA

19.07.2010 kl.01:14

MajaJako: jeg vet!! Seriøst jeg hater "fin blogg" kommentarer. Ta de hos noen andre takk! :)

Maren Hovda

19.07.2010 kl.02:30

Jeg er mega missunnelig !! samtidig som jeg tviler jeg hadde kost meg, heeheh.

håper d snart får vite det : )

Linn Jeanette

19.07.2010 kl.08:50

Venting suger.. Husker jeg ble så utålmodig, spesiel når de som hadde søkt lenge etter meg fikk vertsfamilie før meg!

Charlotte i USA

19.07.2010 kl.15:43

Linn Jeanette: Godt og vite jeg ikke er den eneste som føler det sånn! :P

Annie

21.07.2010 kl.00:28

sv: Ja, jeg føler meg utrolig heldig som i det hele tatt har fått familie. Vet om flere som fortsatt ikke har, så du er iallefall ikke alene :) Håper du snart får vite noe!

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits