Misunner dere

skrevet 24. juni

Må si jeg misunner alle dere som har fått vertsfamilie. Dere er superheldige! Dere har en trygghet: dere vet hvor dere skal, dere vet hva skolen heter, hvem familien er osv. 
Daglig får jeg spørsmålet: "Har du hørt noe nytt?" "Nei, jeg har ikke det". Jeg har ventet på familie siden 21 februar noe som tilsvarer 17 uker og 4 dager eller nærmere sagt 123 dagerJeg sjekker mailen min daglig i håp om og ha fått "Placement letter" eller hva nå det heter. Facebook oppdateres også altfor ofte i håp om en ny venneforespørsel fra en som kan fortelle meg hvem min fremtidige vertsfamilie er. Jeg vil vite det nå; når jeg drar, jeg vil vite hvor jeg skal og hvem jeg skal til. Jeg vil kunne si til folk: "DER skal jeg!"

Sendte mail til en fyr i organisasjonen jeg reiser med for og spørre om han visste noe om hvor jeg skulle eller om det var slik at det kunne være at de ikke fant familie til meg. Han visste ingenting om hvor jeg skulle og når det gjaldt ikke-få-familie spørsmålet sa han: "Don't worry :-)" Lettere sagt enn gjort.

2 kommentarer

Helle i Oklahoma

27.06.2010 kl.12:53

Jeg ventet helt fra October 2008 til August 2009 med å få familie. Det var en LANG ventetid, men veldig verdt det. Jeg fikk en utrolig vertsfamilie. Bare fordi det tar litt lengre tid for deg, betyr det ikke at ingen vil ha deg. De som får familie til slutt er de som får det beste ;) Ellers så ønsker jeg deg lykke til med alt, er SÅ misunnelig på at du skal reise. Nyt det så mye som mulig!

<3Sol Corneelia

27.06.2010 kl.13:11

Kos deg :) Du får nok en vertsfamilie tilslutt :)

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits