Stresset

Har funnet ut at tidligste avreisedato for meg kan være 27 juli (er da første OC camp i N.Y starter). Tenk da at jeg kan være heldig og reise til USA om litt over en måned, eneste bekymringen jeg har nå er vertsfamilie.
Jeg personlig tar ting helt med ro men når folk hele tiden spør: "Når reiser du?", "Vet du hvor du skal?", "Hvordan er familien?" osv da blir jeg ganske så stresset og tenker på det så og si hele tiden. Jeg kan garantere de som spør og alle som leser dette at når jeg har fått verstfamilie, skole og plassering så kommer alle til og få vite det. Kjenner jeg meg selv riktig vil jeg annonsere det på bloggen, facebook og sende melding til de som er allermest nysgjerrig. Sååå take it easy.
Jeg skal innrømme det hadde vært sinnsykt kjekt og få vertsfamilie før fredag ettersom jeg har lyst og fortelle alle om det før ferien - men det ser mørkt ut. Har ikke hørt noe etter jeg fikk forrige mail fra fyren som ba om SLEP-test (Les mer her)  så går ut ifra han bare skulle ha den for og spare eventuell tid med en fremtidig vertsfamilie/skole.


Eneste jeg lurer og venter på er - hvor skal jeg? hvem skal jeg til? vil noen ha meg?
Jeg krysser fingrene, er optimist og håper på det beste :-) Uansett skal jeg gjøre alt for og gjøre dette til ett minnerikt og fantastisk år uansett hvor jeg havner! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

About me

Legg meg til som venn Mitt navn er Charlotte og jeg er en 23 år gammel jente fra Bergen. Skoleåret 2010/11 dro jeg på utveksling til Hastings, Nebraska og det var derfor denne bloggen ble opprettet. 2013-2016 fullførte jeg også en bachelor grad ved Pacific Lutheran University. Nå er jeg bosatt i Tacoma, WA med mann og vi venter vårt første barn sammen.

Kontakt: Charlotte.Stordal@gmail.com

Online

Follow me

bloglovin

Countdown

hits